Ми у Facebook
10.11.2015, 09:30

Рівняни у соцмережах обговорюють проблему добудов до балконів

Більшість схиляється до думки, що виникла вона через бідність городян.
"Ото дай народу волю та дозволи. То вони такого...", - порушив тему у Фейсбук рівнянин Володимир Стратонов, розмістивши відповідне фото.



І додав: "Я особисто не проти, швидше "за", хай живуть. Але з естетикою щось треба робити. Мо, графіті якесь чи виноградом заплести".

Рівнянин Сергій Ковальчук на це відреагував публікацією про дагестанський самобуд. У ньому відповідне фото супроводиться жартом: "Чому дагестанців не заселяють у готелі більше, ніж на 3 дні? Тому що на 4-й день вони починають робити прибудови до своїх номерів."

Мешканці багатоповерхівок Рівненщини з індивідуальним опаленням по-новому платитимуть за газ




"Заради справедливості - це колишній (?) гуртожиток. "Метри квадратні" там не дуже. Тому людей зрозуміти можна. Не всім по кишені сучасні новобудови. А жити треба вже і тут. Ми ж не в європах, але й не в дагестанах", - продовжив Володимир Стратонов.

"Ну, немає ж дозволів на підвальні приміщення - от і будують... а вони мають бути. За "бугром", у будь-якій країні EU у багатоквартирному будинку є підвальне приміщення для кожного + загальне приміщення для сушіння білизни і приміщення для роверів та "калясок"Ю - поділився думкою Валерій Бородавкін.

Рівняни обурюються неетичністю реклами ПриватБанку


"Нікому не заважають ці добудови! Виходять не у двір, а на вулицю де, навіть, жодного фонаря немає! Да і на 12 м. кв не розгуляєшся... Молодці, хто для родини зайві 5 м. кв добудував!" - висловилася Анна Веремій.

І тільки Андрій Велесик поцікавився: "А чи є у місті архітектор і генеральна архітектурна лінія?"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ