Ми у Facebook
11.11.2015, 20:15

Випускник Острозької академії у десятці найкращих економістів України за версією Forbes

Олександр Талавера, випускник економічного факультету Національного університету «Острозька академія», посів шосту сходинку у рейтингу найкращих економістів (Top Economic Thinkers) за версією Forbes.
Forbes уже вдруге представляє рейтинг найкращих українських економістів. До нього увійшли лідери громадської думки, які визнають себе українцями й отримали освіту в Україні.

Острозька академія відзначила свій день

Сьогодні Олександр Талавера працює доцентом Школи менеджменту при Шеффілдському університеті (Великобританія).

Основні наукові інтереси пана Олександра — підприємництво, корпоративні фінанси та банківська сфера. Він частіше за інших учасників рейтингу вибирає Україну об’єктом досліджень — сім наукових статей присвятив безпосередньо вітчизняній економіці, зокрема її фінансовому сектору і корпоративному менеджменту. В інших же роботах використовував українську статистику як приклад.

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе [+Відео]

Дві останні роботи про Україну — «Макроекономічна невизначеність і банківське кредитування: приклад України», а також «Вплив основного банку-кредитора, витрати переходу і результати компаній: теорія і практика в Україні» — вийшли 2012 року на сторінках визнаних на Заході журналів Economic Systems і Emerging Markets Finance and Trade відповідно.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ