Ми у Facebook
11.11.2015, 13:45

В обхід до дитсадка, або Як у Рівному зробили “все для людей”

Часто ми чуємо про те, що у нашій країні та й у місті, зокрема, все робиться для того, щоб людям жилося краще та комфортніше. Проте виникають ситуації, коли в реальності все по-іншому. Так, рівнянин розповів про те, з якими труднощами стикаються батьки, щоб відвести дітей в садочок.
Син Павла Дмитришина навчається у дитсадку №45 міста Рівне, який знаходиться на вулиці Литовській. Пан Павло розповідає про те, що дитячий садок, у якому навчається його син, дуже хороший. Але те, що зробила нещодавно адміністрація, обурило батьків.

- До дитсадка ведуть три входи. Головний з них — завжди відкритий, а ще один — дозволяє не здійснювати обхід батькам з дітьми хто зна яку відстань, - розповідає Павло Дмитришин. - Проте 10 листопада зручний прохід без попереджень закрили, мотивуючи це тим, що “люди ходять”.


Рівненські батьки обурюються безграмотності шкільних підручників


Рівнянин говорить, що це не тільки його думка, а й багатьох інших батьків, які вимушені йти в обхід, щоб привести дитину в дитячий садок. І шкода, за його словами, що мами та тата з самого ранку повинні долати шлях, який могли б скоротити.

- Кажуть, що згідно з вимогами, дитсадки повинні бути зачинені на період, коли діти гуляють на вулиці. То для цього можна поставити людину, яка б на цей період цей вхід закривала, чи поставити замок з кодом, - доповнює п. Павло.

Ми спробували зв'язатися з завідувачкою дитсадка №45, проте її не було на робочому місці. Тому спробуємо пізніше звернутися ще раз.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ