Ми у Facebook
12.11.2015, 15:15

Поділитися знаннями і вміннями з дітьми з інтернату запрошують рівнян

Благодійний проект "СОНЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ" рівненський Клуб Успішних Людей вже четвертий рік проводить для вихованців Тучинської спеціальної школи-інтернату.
«Є можливість зробити добру справу, не витрачаючи при цьому коштів, - написала ОГО керівник Клубу Успіших Людей Ольга Лук'янова. -Від вас потрібні лише небайдужість, чуйність, доброта, любов і три години вашого безцінного часу раз на місяць.Чудова команда небайдужих дорослих їздить до інтернату і проводить для діток найрізноманітніші заняття і майстер-класи. Усі вихованців цього закладу мають відставання у психічному розвитку, тобто дітки з неблагополучних сімей, дітки, якими не займались батьки у потрібному обсязі і які, як наслідок, не тягнуть програму звичайної школи, потребують спеціальної реабілітації і підвищеної уваги.

Теми наших занять - будь-які: кулінарія, рукоділля, догляд за собою, мода та стиль, самооборона, спорт і туризм, природа, фінансова, правова, статева грамотність, здоров"я, розваги, духовний розвиток, розширення загальної ерудиції тощо.


Клуб Успішних Людей


Будь-яка доросла людина у порівнянні з цими дітками - професор і може багато чому навчити.Зазвичай ми їздимо до них кожного третього понеділка місяця з 15-00. Повертаємось орієнтовно о 18-30. До нас звертаються з проханням провести заняття і інші заклади такого типу, але для цього потрібно більше волонтерів.

Рівнян просять допомогти з виготовленням рятівних браслетів для воїнів АТО

До речі, якщо у когось є можливість благодійно надати нам транспорт (бус на 12-18 місць) хоча б один раз на місяць - будемо щиро вдячні.

Найближча поїздка - 16 листопада. Нас дуже і дуже чекають. Запрошуємо до своєї команди усіх, хто має бажання допомогти».

Телефони:
Світлана Омельчук: 0503751320
Ольга Лук'янова: 0673630360, 0505800060





На правах реклами