Ми у Facebook
12.11.2015, 21:45

Вивчати німецьку мову можна безкоштовно і онлайн

Портал “Порт Європа” запустив безкоштовний е-курс німецької мови для українців.
Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що відкрився безкоштовний е-курс польської мови для українців.

Німецькою мовою говорять близько 75 мільйонів людей в Німеччині та ще 20 мільйонів людей у всьому світі вважають цю мову рідною. Німецькомовні країни: Німеччина, Австрія і Швейцарія належать до найзаможніших і найбільш розвинених країн Європи та, навіть, світу.

– У наш час німецька мова – це мова можливостей. Кожна людина, володіюча англійською мовою, так само повинна намагатися володіти німецькою, особливо коли вона прагне добитися великих результатів у своїй кар’єрі, так як німецька мова відкриває океан можливостей – прояснює Інга Павлова, авторка курсу.

На курс можна записатися через формуляр на сайті.

Як вже згадувалося, курс безкоштовний і він складається з кільканадцяти уроків, які автоматично відправляються на електронну скриньку курсанта кожні декілька днів. Курс зосереджений в основному на прояснені граматичних особливостей німецької мови, окрім того кожен повинен вже самостійно вивчити німецьку лексику – поради для цього вміщені на сайті. Додатком до курсу є статті про Австрію, метою яких – зацікавлення курсантів цією найближчою Україні німецькомовною країною, яка в українських ЗМІ представлена лише поверхнево.





На правах реклами