Ми у Facebook
12.11.2015, 10:45

У Рівному свідоцтва про народження вручатимуть у пологовому будинку

Офіційне вручення перших свідоцтв розпочнуть сьогодні об 11:30.
Сьогодні, у четвер, 12 листопада, об 11:30 годині в пологовому будинку Рівненської міської ради у м.Рівне по вул.Медична, 7, відбудеться перше вручення свідоцтв про народження малят.

Відтепер, майбутнім батькам, дитина яких народиться у цьому пологовому будинку теж не доведеться стояти у чергах, щоб отримати свідоцтво про народження.

Рівненський перинатальний центр: що всередині? [+Відео]

Це вже другий заклад у області, який підключиться до цього пілотного проекту Міністерства юстиції України. Зручність цього сервісу вже оцінено жителями міста та області.

У заході відкриття цього сервісу візьмуть участь начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило та начальник Управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради Вікторія Покоєвчук.

Мета заходу – спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо проведення державної реєстрації народження дитини та видачі свідоцтв про народження.

Головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія ЄНІКЕЄВА - у програмі "Думки вголос" [+Відео]

Нагадаємо, що пілотну версію нового сервісу Мін'юсту 30 жовтня презентував у Рівненському обласному перинатальному центрі заступник міністра України Гія Гецадзе.





На правах реклами