Ми у Facebook
13.11.2015, 16:45

На Рівненщині визначили найкращі студентські гуртожитки

У Рівному підбили підсумки огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток у 2015 році.
Своєрідні змагання між гуртожитками проводяться в області вже упродовж 8 років. У цьогорічному огляді-конкурсі взяли участь 24 гуртожитки. Спеціально створене журі ретельно вивчало в яких умовах проживає молодь. Особливу увагу під час огляду звертали і на забезпечення пожежної безпеки та санітарно-гігієнічні умови мешканців гуртожитків. Переможців члени журі визначали за максимальною сумою набраних балів згідно з критеріями оцінки житлово-побутових умов за двома категоріями: серед університетів та коледжів.

Поради рівнянам: як обрати газовий лічильник

За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, такий конкурс дозволяє гуртожиткам ВНЗ створювати кращі умови для своїх студентів, осучаснювати існуючі приміщення, і в кінцевому результаті ставати кращими в області.

Де на Рівненщині можна зарядити електромобіль

У підсумку, І місце вибороли гуртожитки № 6 Національного університету „Острозька академія” та № 2 Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП; ІІ місце - № 6 Рівненського державного гуманітарного університету, № 1 Сарненського педагогічного коледжу РДГУ та вищого комунального навчального закладу “Дубенський медичний коледж” Рівненської обласної ради; і ІІІ місце розділили - гуртожиток № 4 Національного університету водного господарства та природокористування, № 3 Рівненського державного базового медичного коледжу, № 2 Рівненського державного аграрного коледжу та № 1 Млинівського державного економіко-технологічного коледжу.



Переможці конкурсу отримали грошові винагороди. Кошти спрямують на придбання необхідної побутової техніки для студентських гуртожитків - телевізорів, бойлерів, холодильників, пральних машин та музичних центрів. На матеріальне стимулювання переможців огляду-конкурсу у 2015 році було передбачено 95 тисяч гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ