Ми у Facebook
15.11.2015, 08:45

На Рівненщині стартував другий тур місцевих виборів 2015

Станом на 08:30 всі виборчі дільниці відкрилися вчасно, повідомлення про порушення, пов’язані з виборами, до поліції ще не надходили.
В області працює 123 виборчі дільниці, з них 106 — у місті Рівному", - йдеться у повідомленні Відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Під час другого туру виборів на 123 виборчих дільницях громадський порядок забезпечуватимуть 246 поліцейських. Допомагатимуть їм у цьому групи швидкого реагування та члени громадських формувань.

Виборчі дільниці у Рівному провели перше засідання, опломбували скриньки, вкинули відкріпні талони, дістали бюлетені з сейфу та перерахували їх кількість.

Нагадаємо, у м. Рівному 15 листопада 2015 року проходить другий тур голосування на виборах міського голови. За результатами першого туру за голоси виборців змагатимуться чинний міський голова Володимир Хомко та голова «Громадського контролю» Дмитро Якимець.

Також дообиратимуть депутатів до 17 сільських та селищних рад у Березнівському, Володимирецькому, Гощанському, Здолбунівському, Корецькому, Костопільському, Острозькому, Сарненському та Рівненському районах.

Виборчі дільниці будуть відкриті до 20:00.





На правах реклами