Ми у Facebook
15.11.2015, 11:30

Другий тур виборів на деяких дільницях почався вчасно, але сумбурно

Представники РОГО «Комітет виборців України» розпочали комплексне спостереження за ходом дня голосування на повторних виборах міського голови Рівного 15 листопада.
Суттєвих порушень зранку спостерігачі організації не виявили.

На переважній більшості дільниць Рівного, де побували спостерігачі РОГО КВУ, підготовчі засідання ДВК розпочалися вчасно. Завчасно розпочала свою роботу ДВК 560940 (приміщення ПАТ «Рівнебуд»).

На кількох дільницях міста не було повністю дотримано порядку проведення підготовчого засідання ДВК: 560978, 560940, 560984.

На Рівненщині стартував другий тур місцевих виборів 2015

Як повідомляє спостерігач Рівненського КВУ, ДВК 560984 (приміщення ЖКП «Перспективне») не оголосила про початок підготовчого засідання і загалом воно відбувалося спонтанно і сумбурно. Процедури пломбування та вкидання контрольного листа до кожної скриньки відбувалися непослідовно. Одна зі скриньок для голосування за місцем перебування була опломбована ще до початку підготовчого засідання. За словами голови ДВК, вона залишилася опломбована ще з минулих виборів. Також на цій дільниці під час підготовчого засідання та вже під час голосування в приміщенні перебували особи, які не мають права там знаходитися: міліціонер та представник МНС.

Черг на дільницях Рівного зранку не спостерігалося.

Про це повідомив Святослав Дубов, інформаційний відділ РОГО КВУ.

За даними ТВК, всього на рівненських ДВК кількість виборців становить 183 664 особи, з них 862 виборці голосують вдома.

Куди телефонувати рівнянам про порушення на виборах





На правах реклами