Ми у Facebook
15.11.2015, 20:05

Любовний гороскоп на 16 листопада

Про що нашіптують зірки молодим, закоханим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Понеділок такий собі… Але з болота земних проблем і розчарувань вас сьогодні зможе витягнути тільки одне – кохання! Пориньте у вир почуттів і не виринайте, скільки вистачить дихання.

ТЕЛЕЦЬ. Звичайний, спокійний день. Якщо ви сьогодні настільки зайняті, що не можете приділити протилежній статі достатньо часу та уваги, краще скажіть про це чесно і прямо коханій людині. Уникнете маси проблем.

БЛИЗНЮКИ. Такий собі день. Сьогодні на вас може найти якесь нестримне бажання, причому бажання це буде ну зовсім інтимне. Постарайтеся тримати його рамках пристойного. Хоча б частково.

РАК. Звичайний будній день. Без явних плюсів і мінусів особистого характеру. Не варто слухати порадників. Ви й самі чудово у всьому розберетеся. Зрештою, не просто так у вас є голова на плечах.

ЛЕВ. Нейтральний день. Але ваш настрій може негативно вплинути на стосунки з коханою людиною. Постарайтеся, щоб він був гарним.

ДІВА. Чудовий день. Деякі Діви страшенно здивуються випадковому знайомству з цікавими наслідками. Будьте напоготові й нічому не дивуйтеся!

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. День так собі. Тому, мабуть, не варто квапити події. Нехай розвиваються самі собою. І нехай ваш сексуальний партнер візьме ініціативу в свої руки.

СКОРПІОН. День буде просто відмінним. Зараз ідеальний час для любовних зізнань, палких освідчень і солодких обіцянок. Хоча, як відомо, не спробуєш - не дізнаєшся…

СТРІЛЕЦЬ. День досить незрозумілий. Сьогодні на Стрільців, на жаль, чекає не надто приємна розмова з коханою людиною. Постарайтеся максимально зняти напругу. У вас вийде розрулити ситуацію з мінімальними втратами.

КОЗЕРІГ. Для особистого життя день не дуже. Навчіться не довіряти першому враженню. Воно, можливо, і найяскравіше, але це не означає, що безпомилкове.

ВОДОЛІЙ. День гарний. Трохи терпіння, трохи везіння - і вашим стосункам з коханою людиною можна буде тільки щиро позаздрити. Не пропустіть своє щастя!

РИБИ. Сприятливий день для молодих і закоханих. Він ідеально підходить для романтичного побачення. Причому бажано мати на прикметі пляшку хорошого вина і затишне, ніким не зайняте приміщення з широким ліжком…

За матеріалами: astromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на 16 листопада: спільний інтерес
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами