Ми у Facebook
16.11.2015, 16:30

Створіть новорічну казку разом з фотостудією “Like it photo” [+Фото]

Якщо ви завжди мріяли про неймовірні, казкові, фантастичні світлини в новорічній тематиці, але не знали, як це зробити, то спеціально для читачів глянцевого журналу “ВІТАЄМО!” ми ділимося корисними секретами.
Неодноразово у соціальних мережах ви бачили прекрасні світлини друзів, знайомих чи родичів, які були зроблені у затишних інтер'єрах і ніби переносили вас у казку, але в той же час ви не розуміли, де саме було зроблено ці знімки?! Відповідь проста — їх робили у одній із спеціально облаштованих фотостудій.

Насправді тенденцією у світі фотомистецтва вже давно є студійна зйомка. Мова іде про те, що саме в студії фотограф може професійно виставити світло, налаштувати обладнання, щоб ваші фото були ще більш якісними.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ЛОКАЦІЇ ФОТОСТУДІЇ


Крім того, сучасні студії монтують різноманітні локації (фотозони), де можна проводити тематичні зйомки. У Рівному є фотостудія, яка задовольнить бажання та вимоги навіть найвибагливіших клієнтів. Адже в “Like it photo” дбають про своїх відвідувачів і постійно оновлюють локації студії, а також оформлюють їх таким чином, щоб переглядаючи фото, ви просто насолоджувалися їх смаком та вишуканістю.



Взимку особливо актуальними є новорічні декорації, які створюють новорічно-різдвяний настрій, налаштовують на позитив та ніби пришвидшують прихід свята. У “Like it photo” ви зможете сфотографуватися біля прекрасної ялинки усією родиною, посидіти в білосніжному кріслі затишної кімнати біля новорічного деревця чи на фоні снігових заметів... Тоді варто вже замовляти зйомку в студії “Like it photo”. Але і це ще не все! У студії обладнані спеціальні фотозони, де можна познімати наймолодших рівнян, а також романтичні локації для закоханих пар.


ІНТЕР"ЄР ФОТОСТУДІЇ


У “Like it photo” ви знайдете все для створення ідеальної фотосесії. Найкраща фотостудія Рівного чекає саме на вас! Поспішайте!


місто Рівне, вул. Гагаріна, 39
(063)-818-99-30
(068)-241-50-15








На правах реклами