Ми у Facebook
17.11.2015, 19:30

Рівнянкам розкажуть усе про витончені форми насилля в парі

Часто, прагнучи до гармонії, ми вдаємося до насилля над близькими людьми, самі не розуміючи цього. Але як уникнути таких дій і вчинити правильно? - про це рівнянкам розкажуть професіонали.
Сучасна системна психологія каже, що все починається не з дій, все починається з сприйняття. З того, як ми дивимося на партнера, виходять коріння наших почуттів і вчинків. Відносини між чоловіком і жінкою, навіть на самому початку несуть в собі «насіння зла», тонкі форми насильства.

Парні взаємини наповнені різними неусвідомлюваними формами насильства. «Так, ну, не може бути», - скажете ви. Але, на жаль це так. Наприклад, жінки хочуть зі своїм улюбленим «завжди все робити разом», несвідомо ототожнюючи партнера з дитиною в животику (адже саме під час вагітності мама все робить разом з дитиною). Але як це діє на чоловіка? Чоловік дивиться на жінку і хоче, щоб «вона залишалася завжди такою як раніше, коли ми познайомилися». Але який вплив це справляє на жінку? Коли ми хочемо принести партнерові «задоволення», чи ми бачимо, відчуваємо ми, що відбувається з партнером в даний момент, чи хоче він цього «задоволення»?

Завдання семінару "Тонкие формы насилия в паре" - подивитися на свої взаємини і зрозуміти як позбутися тонких форм насильства, навчитися жити в резонансі, в відчуванні один одного.

Краще приходити парами!

Тренінг відбудеться 28 листопада. Початок о 13:00.
Адреса: м. Рівне, вул. Кн.Ольги 5.

Статті до теми:

Жінка - джерело успіху чоловіка

Сім рівнів подружньої сумісності [+ПОРАДИ]

Як щасливі жінки стають "зручними"

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?





На правах реклами