Ми у Facebook
17.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 18 листопада

Кому посміхнеться зірка кохання посередині робочого тижня?
ОВЕН. Сьогодні ви, не соромлячись, можете просити свого коханого про все, що завгодно. Він буде просто щасливий вам догодити. Але, заради всього святого, не варто зловживати подібними речами!

ТЕЛЕЦЬ. День не дуже. Навіть якщо побачення на сьогоднішній вечір у вас вже призначено - відмовтеся від нього, залишіться вдома. Як не сумно, але саме це буде для вас найкращим варіантом...

БЛИЗНЮКИ. Ближче до вечора на вас можуть чекати досить цікаві зустрічі. А ближче до опівночі - і вельми приємне знайомство ) Тільки для цього потрібно як мінімум знайти місце, де водяться особини протилежної статі.

РАК. Сприятливий день для кохання. Раками зараз щастить опинятися в центрі загальної уваги. І ця обставина може найсприятливішим чином позначитися на різноманітності вашого інтимного життя. Ловіть момент!

ЛЕВ. Сьогодні той унікальний день, коли, призначивши побачення наосліп, не бачачи і не чуючи людини, можна зненацька знайти своє щастя і другу половинку.

ДІВА. На жаль, більшу частину середи ви ризикуєте провести на самоті через страшенну зайнятість коханої людини на роботі або ще десь. Не турбуйтеся і постарайтеся з максимальною користю провести той час, який вам залишиться.

ТЕРЕЗИ. Аж ніяк не ідеальний день. Сьогодні на Терезів може напасти смертна туга. Тільки, будь ласка, не намагайтеся врятуватися від неї в суспільстві випадкових знайомих. Краще вже денечек посумувати.

СКОРПІОН. Не надто хороший день. Сьогоднішній вечір, якщо зірки не помиляються, може серйозно змінити все ваше життя. Причому, можливо, не в кращу сторону. Адже любов - вона, як відомо, зла...

СТРІЛЕЦЬ. Звичайний день. Без явних плюсів плюсів та мінусів. Сьогодні у вашому особистому житті може настати свого роду затишшя. Може, воно й на краще. Зрештою, постійні душевні шторми до добра не доведуть.

КОЗЕРІГ. Сьогодні ваші стосунки з коханою людиною можуть зіпсуватись через якусь зовсім дурну дрібницю. Будьте обережні. Зрештою, краще втратити цю дрібницю, ніж людину.

ВОДОЛІЙ. Чудовий день. Якщо сьогодні ви когось захочете, то ви його/її обов'язково отримаєте. Хоча й не факт, що саме сьогодні. Головне - будьте наполегливі. Тільки постарайтеся не перейти межу...

РИБИ. Не ваш день. Сьогодні ваш сексуальний партнер може серйозно вас засмутити. Постарайтеся відреагувати на це якомога спокійніше. Зрештою, і не таке траплялося - і нічого.

За матеріалами: astromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Любовний гороскоп на 17 листопада

Любовний гороскоп на 16 листопада

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами