Ми у Facebook
18.11.2015, 20:15

Споживачі "Рівнегазу" тепер можуть платити за газ через інтернет

Для клієнтів ПАТ "Рівнегаз" запрацював в інтернеті "Особистий кабінет споживача".
Із 5 листопада споживачі природного газу Рівненщини мають можливість керувати своїм особовим рахунком на сайті ПАТ «Рівнегаз» завдяки сервісу "Особистий кабінет". Це не лише дає можливість вносити покази лічильника та здійснювати оплату за спожитий газ, а й дозволяє кожному клієнту компанії самостійно вести облік використаного палива та мати точні дані про стан свого рахунку.

ЗРУЧНІСТЬ.

Кожен клієнт «Рівнегазу», зареєструвавшись в "Особистому кабінеті", отримує можливість оплачувати за газ, не виходячи з дому. Щомісячні візити у каси і трата часу у довгих чергах стали непотрібними. Без зайвих зусиль клієнти можуть:

- перевірити стан свого особового рахунку;
- внести покази лічильника;
- простежити хронологію попередніх показів та оплат у розділі «Книга споживача»;
- дізнатися про свій тариф на послугу.

БЕЗПЕКА


Обрані платіжні системи дозволяють здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантують високий рівень захисту персональних даних користувачів.

Мешканці багатоповерхівок Рівненщини з індивідуальним опаленням по-новому платитимуть за газ


ВІДКРИТІСТЬ

Особистий кабінет дозволить споживачам стежити за своїм рахунком та самостійно облікувати використання блакитного палива.

ДОСТУПНІСТЬ


Якщо в абонентів виникатимуть питання щодо розрахунків, тарифів, субсидій чи інших питань - можна скористатись прямим зв’язком зі спеціалістами газового господарства. На цьому напрямку у «Рівнегазі» працюють кваліфіковані фахівці, які відповідають на усі запитання та скарги відвідувачів.

Дубно просить Київ знизити тарифи на “комуналку”


ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ


Для того щоб зареєструватися в "Особистому кабінеті", необхідно знати № свого особового рахунку та останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. Процедура реєстрації займає лічені хвилини.

Детальнішу інформацію та інструкції щодо реєстрації в "Особовому кабінеті" можна дізнатися на сайті 104.ua або зателефонувавши в контактцентр «Рівнегазу» за номером: 0362-461-104.

Про це повідомила Вікторія Левчук з ПАТ "Рівнегаз"





На правах реклами