Ми у Facebook
18.11.2015, 09:15

Чи змінить місце проживання рівненський переможець Кубка світу?

Михайло Романчук на Кубку світу з плавання в Катарі здобув "золото", у Дубаї - "срібло".
Чим ближче Ігри в Ріо-де-Жанейро, тим більше чуток та інформації про спортивну еміграцію українських олімпійських надій.

Рівнянин Михайло Романчук після повернення додому в ефірі «Обоз-ТВ» розповів, що відкритих пропозицій про перехід в іншу країну не надходило. Але й змінювати громадянство український плавець не збирається, навіть незважаючи на ненайкращий стан деяких басейнів.

Рівнянин завоював свою другу медаль на Кубку світу з плавання


«Я не зможу виступати за іншу країну. Стояти на п'єдесталі і чути не гімн України, а якийсь інший? Для мене це немислимо. Напевно, тому що я - патріот », - прокоментував своє рішення Романчук.

Браво, чемпіоне! - Порошенко особисто привітав рівненського плавця [+Фото]

На даний момент тільки 4 українських плавці завоювали ліцензії на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро: Сергій Фролов, Андрій Говоров, Дарина Степанюк і Михайло Романчук. Для спортсмена з Рівного це буде перша Олімпіада, на якій він представить Україну на двох дистанціях - 400 і 1500 вільним стилем. Сам же Романчук впевнений, що до Олімпіади збірну України ще поповнять плавці: «У нас дуже багато талановитих спортсменів, які зараз тренуються і їм буквально трохи не вистачає до олімпійських ліцензій. Але попереду ще ряд змагань, де буде можливість показати потрібні результати і потрапити на Олімпіаду ».

Рівнянин здобув «золото» на кубку світу з плавання


До Олімпійських ігор український плавець ще позмагається на кількох міжнародних турнірах в Люксембурзі і Франції, а також виступить на дорослому чемпіонаті Європи в Лондоні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ