Ми у Facebook
18.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 19 листопада

Рекомендації зірок для закоханих і тих, хто мріє про кохання.
ОВЕН. День буде просто люкс! Навіть нібито серйозна сварка з коханою людиною насправді виявиться дрібничкою, про яку забудете через якихось п'ять хвилин.

ТЕЛЕЦЬ. Ідеальний день. Сьогодні, через якісь абсолютно незрозумілі причини, ви притягуєте, як магніт, осіб протилежної статі. Не забудьте скористатися сприятливим моментом )

БЛИЗНЮКИ. Вдалий день. Прислухайтесь до рекомендацій зірок, і весь сексуальний запал спрямуйте на те, щоб принести задоволення не собі, а вашому партнерові. Не пошкодуєте!

РАК. Не до кохання. Раки, постарайтеся привести свої стосунки з коханою людиною до стану гармонії - сьогодні, як стверджують зірки, це буде важливо, як ніколи.

ЛЕВ. Постарайтеся уникати необачних вчинків. Тільки ваша розважливість може допомогти у справі налагодження особистих відносин.

ДІВА. Сьогодні можлива суперечка з вашою половинкою чи таємною симпатією. Не хвилюйтеся, жодних жахливих наслідків вона не спричинить. За винятком, хіба що, зіпсованого на годинку настрою...

ТЕРЕЗИ. День не дуже. Сьогодні у вашому житті можуть виникнути певні проблеми у стосунках з коханою людиною. Постарайтеся зробити все, щоб їх усунути. І зробіть перший крок самі.

СКОРПІОН. День вельми непоганий. Сьогодні вам варто бути рішучими у своїх діях. Якщо ви когось хочете - беріть! Щоправда, у сильної половини людства більше шансів заробити по фізіономії.

СТРІЛЕЦЬ. Невдалий день для особистих стосунків. Схоже, останнім часом ви стали аж надто вимогливі до тих, кого кохаєте і бажаєте. І надто поблажливі до себе.

КОЗЕРІГ. Не надто спокійний день. Але все ж таки постарайтеся стримувати свої пристрасні пориви. Хоча б коли знаходитесь у товаристві більш ніж однієї людини. А то незручно якось...

ВОДОЛІЙ. Чудовий день. Запросіть кохану людину на звичайну прогулянку. Зірки стверджують: це саме те, що потрібно вам обом. Особливо у випадку прогулянок у темний час доби під ясним небом...

РИБИ. Сьогоднішній вечір - не найкращий час для для ревнощів, тим більше - з нічого. Не надто приємні наслідки нікому не потрібні.

За матеріалами: astromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Любовний гороскоп на 18 листопада

Любовний гороскоп на 17 листопада

Любовний гороскоп на 16 листопада

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами