Ми у Facebook
19.11.2015, 10:15

У Рівному знайшли господаря пса, залишеного напризволяще в елітному районі

Виявляється, що він три дні тому віддав цього пітбультер'єра іншій людині, бо не має можливості його утримувати.
Як писало ОГО, в елітному районі Рівного позавчора виявили залишеного напризволяще породистого пса. Він був прив'язаний до огорожі так, що не міг ні сісти, ні їсти.

- Ми підняли на ноги всіх собачників міста, - розповіла ОГО волонтер ГО “Зоозахист-Рівне” Світлана. - І завдяки власним зв'язкам знайшли господаря пітбуля. Він якраз повертався з Києва і відразу приїхав до нас. Був дуже розстроєний через інцидент. Виявилося, що він через часті відрядження не може утримувати пса. Тому вирішив віддати його іншій людині. Знайшов нового господаря через оголошення в інтернеті. І саме новий господар — мешканець мікрорайону “Північний” - так жорстоко з псом вчинив: прив'язав його на вулиці Ботанічній. З 'ясувалося, що пітбуля звуть Таго. Йому скоро виповниться два роки. Ми швидко знайшли Таго нового господаря. Його звуть Олег. Він мешканець мірорайону “Ювілейний”. Цей пес бійцівської породи. Тому ми пообіцяли новому його господарю познайомити його з дресирувальниками, щоб навчили, як пса виховувати. Також Таго доведеться стерилізувати. Тепер цей пес перебуватиме під нашим наглядом.

Троє цуценят шукають господаря



Світлана вважає, що дуже добре, що ця історія набрала широкого розголосу. Адже, на її думку, за таке нелюдяне ставлення до пса, якого йому довелося зазнати від попереднього господаря, потрібно карати.





На правах реклами