Ми у Facebook
19.11.2015, 13:15

"Мій дім - моя школа": Рівненська школа ліцей №2

У рівненському глянцевому журналі "ВІТАЄМО!" ми розпочали проект "Мій дім - моя школа", в якому ми знайомимо вас з вихованцями шкіл Рівного.
Радісно і гордісно на душі у кожних батьків, коли їхні діти вперше переступають поріг школи. Юні школярі, гарні та слухняні, дивляться на все трішки ще здивованими очима. Для них перший дзвоник запам’ятається на все життя. Відтепер починається його новий цікавий етап. З кожним днем діти наближатимуться до цінної інформації, набуватимуть необхідні для них знання і навички. Як добре, що з ними поруч будуть такі сумлінні й мудрі наставники – їхні вчителі. Знайти підхід до кожного учня, пам’ятати про їхні особливості і зуміти зацікавити їх – це нелегка і відповідальна праця. Ми, як батьки, з радістю будемо проходити разом зі своїми дітьми цей важливий етап адаптації і розвитку, допоможемо і підтримаємо при найменших труднощах. Щиро вдячні колективу школи за привітну атмосферу і необхідні умови. Бажаємо всім успіхів і натхнення. Разом ми будемо підніматися по сходинках класів і радіти досягненням наших школярів.
З повагою, мама учениці 1-В класу Олексійчук Софії.




Чому я люблю свою школу, запитаєте ви? А я відповім – люблю її за те, що це школа, в якій навчалися моя бабуся, моя мама і дядько, а тепер і я. Думаю, що трошки згодом буде навчатись і мій братик! Про школу-ліцей № 2 багато розповідали мені мої рідні, згадували чудові роки навчання. А також цю школу закінчив і мій хороший друг – Володимир Євгенович, мер нашого міста. Я пишаюся тим, що маю змогу навчатися тут. Школа – це друга домівка, друга сім'я, куди я щоранку поспішаю за неосяжним багажем знань. Там мене чекає моя перша вчителька – Інна Євгенівна, яку я дуже люблю і поважаю, яка вчить нас всьому новому, виховує і любить, а коли потрібно, і пожурить! А ми з однокласниками-друзями стараємось гарно вчитись і не засмучувати її.
А ще у школі проводять багато цікавих заходів, таких як День букварика, Хвилина слави, Свято осені, різноманітні флешмоби та інші свята, де школярі можуть проявити свої творчі здібності та дружньо згуртуватися.
У моїй школі затишно та є все необхідне для навчання. Дуже подобається новий спортзал, бібліотека, комп'ютерний клас!!! Моя школа – найкраща! Я дуже люблю свою школу і навіть через багато років буду з теплом і вдячністю згадувати її. А поки насолоджуюсь навчанням :)
Дорога школо, обіцяю гарно вчитись, радувати тебе своїми вміннями і талантами.

Юліана Попович, учениця 3-Б класу




«Чому я люблю свою школу?» – спитаєте ви… Можливо, тому, що тут поважають думку дітей, дають їм змогу творчо розвиватися. Вчителі розуміють, що кожна дитина особлива. Також я люблю свою школу за її традиції, які тут шанують та яких дотримуються. За патріотичне виховання – кожен з нас є відданим своїй державі, а в майбутньому – її захисником. Педагоги виховують у нас дбайливе ставлення до рідної мови, культури та історії.
Я люблю свою школу за привітні коридори та затишні класи, в яких вчителі сумлінно доносять знання до дітей, вислуховують їх та дають цінні поради. Ось чому я люблю свою школу!

Катя Сафонова, учениця 11-Б класу









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ