Ми у Facebook
20.11.2015, 08:30

Французи навчать рівнян запобігати змінам клімату

Робитиме це Рівненський “Французький альянс” у листопаді-грудні з нагоди конференції ООН про зміну клімату, яка відбудеться з 30 листопада по 11 грудня в Парижі.
Заходи для запобігання змінам клімату “Французький Альянс” проводитиме спільно з Посольством Франції в Україні, міськрадою Рівного та Рівненським інститутом післядипломної педагогічної освіти. Вони торкнуться учнів загальноосвітніх шкіл, студентів, пересічних громадян.

Чи кращою стала Лебединка у Рівному?(думка городян
)

Перше дійство під назвою «Врятуймо планету» у виконанні французької трупи «Show en ville» прийматиме м. Костопіль. Французи запропонують до уваги юних костопільчан інтерактивну музичну комедію, яка привертає увагу до екологічних проблем планети Земля та пропонує шляхи їх вирішення за участі кожного.

Друга вистава відбудеться у Рівному 19 грудня у ЗОШ №27 м. Рівне. Її представить франко-німецька трупа Die Ökolos, що складається з міма Nicolas Moisy (Франція) та клоуна Emmeran Heringer (Німеччина). Після вистави можна буде поспілкуватися з акторами французькою та німецькою мовами на теми з проблем екології.

У Рівному шукають для театру солому


7 грудня в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбудеться інтерактивна конференція для учнів старших класів та студентів, яка є французьким проектом «БіоСфера» та торкається теми сталого розвитку в контексті впливу людини на навколишнє середовище. Наприкінці конференції буде проведене інтерактивне голосування.

До Рівного приїде відомий письменник Василь Шкляр

Крім того, Альянс та РОІППО оголосили конкурс на кращу роботу художньо-прикладного мистецтва на тему : «Я дбаю про навколишнє середовище» (з 01 - 20 листопада 2015 р.).За додатковою інформацією звертатися за тел (0362) 63 61 28 або 098 275 31 27





На правах реклами