Ми у Facebook
20.11.2015, 14:40

Зворотно осмотична питна вода «Аква Сана Дар» – правильний шлях до здоров’я та довголіття!

Упродовж багатьох років зворотно осмотична вода була предметом суперечок. І сьогодні ми продовжуємо чути ті ж самі старі міфи й помилкові думки. Мета цієї статті – відновити істину й викрити помилкові уявлення. Це принесе користь кожному особисто.



Часто в літературі, поширюваній компаніями, що продають фільтри, намагаються переконати вас в тому, що фільтри видаляють всі погані забруднювачі, але зберігають хороші та корисні мінеральні речовини. На щастя, є багато поважних виробників, які ніколи не помістять подібні заяви у своїй рекламі.

Зворотний осмос вбиває і видаляє бактерії, віруси й цисти, важкі метали, радіонукліди, органічні та неорганічні сполуки, суспензії. Мінеральні речовини у воді – це категорія неорганічних забруднювачів. І користі в них у воді немає, це науково обґрунтований і доведений факт.

Зворотно осмотична вода має свою, притаманну тільки їй, властивість. Діючи як магніт, вона збирає всі мінеральні речовини, що відторжені, відкинуті й непридатні для засвоєння, та за допомогою крові та лімфи несе їх до легень і нирок для видалення з організму. Вона не вимиває мінеральні речовини, які стають частиною клітинної структури. Зворотно осмотична вода збирає ті мінеральні речовини, якими знехтували і які були виведені клітинками.

У Рівному діє унікальна точка прямого розливу очищеної питної води

Найпоширеніший міф відсутність смаку у зворотно осмотичної води. Це дезінформація споживачів, нав’язування їм упередженої думки про таку воду ще до того, як вони її спробують. Людина звикає пити хлоровану або артезіанську чи колодязну неочищену воду. Наприклад, для людей, що звикли до високого вмісту заліза у воді зі свердловин, буде звичним її «солодкий» смак. Якщо такій людині раптом доводиться спробувати зворотно осмотичну воду, то це шок для її органів сприйняття. Проте, спробувавши, може сказати, що вона позбавлена смаку, оскільки зворотно осмотична вода очищена від заліза. Насправді, смак воді надає кисень.

З усіх точок зору, зворотно осмотична вода найточніше відповідає визначенню чистої питної мало мінералізованої води. Ніхто ж не закликає відмовитися від споживання солей і корисних мікроелементів. Дорогі друзі, їх потрібно щодня споживати! Будь ласка! Але не з водою, а з їжею. Не потрібно пити забруднену водопровідну чи свердловинну воду заради певних, нібито корисних солей. Набагато краще живити свій організм мінералами, що знаходяться у звичайних продуктах. Власне, людство все своє життя бере їх із хліба, молока, м’яса, риби, овочів та фруктів. І засвоюються вони значно краще, тому що знаходяться у біогенній формі. Залізо теж корисне, але не у вигляді цвяха або іржі.

Зворотно осмотична питна вода «Аква Сана Дар» – це правильний шлях до здоров’я і довголіття! Будьте здорові та щасливі!



Як відбувається первинний аналіз води в "Аква Сана Дар", можна побачити у медіагалереї OGO.ua



Якщо бажаєте замовити питну воду «Аква Сана Дар», звертайтеся:

тел. 40-40-16, (096) 689-17-08, (093) 030-84-14

або ж у центрі продажу води за адресою:

м. Рівне, вул. Волинської Дивізії, 1А









На правах реклами