Ми у Facebook
20.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 21 листопада

Чи світить зоря кохання вашому знаку зодіаку?
ОВЕН. Сьогодні не варто ризикувати й намагатися заводити знайомства на дискотеках або вечірках. Особливо якщо ви плануєте спробувати швидко перевести їх у більш близьку стадію.

ТЕЛЕЦЬ. Несприятливий для кохання день. Не варто піддаватися депресивному настрою, якщо вам здається, що вас не помічають. Не намагайтеся прискорити події. Хай йде, як йде...

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ніщо і ніхто не зупинить ваш натиск. І якщо ви не зупинитеся самі, то ризикуєте зайти надто далеко. І, в перспективі, замість бажаного сексу отримати протилежне...

РАК. У вас може створитися враження, що вас ігнорують всі, навіть близькі та кохані. Що ж, не ваш день.

ЛЕВ. Деяким Левам зірки прогнозують веселі амурні пригоди, закінчення яких може зовсім випадково збігтися за часом із закінченням холостого життя.

ДІВА. Нічого хорошого або поганого про цей день сказати не можна. Сподівайтеся на краще, але і не забувайте підстрахуватись... Як – здогадаєтесь самі.

ТЕРЕЗИ. Аж ніяк не ідеальний день. Сьогодні ви навіть посваритися з обожнюваною вами людиною. Причому, надалі ви й самі не зможете зрозуміти, що ж на вас знайшло і в чому була першопричина.

СКОРПІОН. Нехороший день. Не варто чекати того, що нині ваші стосунки з коханою людиною будуть легкі, повітряні і невимушені. Бо зірки говорять зовсім про інше.

СТРІЛЕЦЬ. Не надто вдалий день. Нині ви будете без вини винуватим. І ваш коханий (кохана) буде, з цієї причини, дивитися на вас вовком. Чесне слово - дешевше буде покаятися.

КОЗЕРІГ. Прислухатися до думки батьків іноді корисно. Навіть якщо вони кажуть не дуже для вас приємні речі. Ну а як чинити - вирішуйте самі.

ВОДОЛІЙ. День спокійний, не хороший і не поганий. Поставтеся до кожного незнайомця протилежної статі, з яким доведеться спілкуватися сьогодні, як до потенційного найкращого друга.

РИБИ. Не надто вдалий для побачень і розваг із друзями вечір. Краще вже провести його вдома. Наприклад, у товаристві книги чи телевізора.


За матеріалами: astromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 20 листопада

Любовний гороскоп на 19 листопада

Любовний гороскоп на 18 листопада






На правах реклами