Ми у Facebook
21.11.2015, 11:30

ДАІшники нагадують рівненським водіям про погіршення погодних умов

Працівники Державтоінспекції звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що за прогнозами авіаметеостанції Рівного найближчими днями на території області очікується погіршення погодних умов, опади у вигляді сильного дощу .
Про це повідомили з прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області.

3 метою запобігання ускладнень у дорожньому русі та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод працівники Державтоінспекції Рівненщини у черговий раз наголошують водіям, аби ті звернули увагу на
технічний стан своїх транспортних засобів.

У Рівному сьогодні перекривали дорогу

При погіршанні дорожніх умов, під час керування транспортними засобами, будьте уважними та обережними, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху, а також уникайте різкого гальмування та маневрування транспортними засобами. При русі в умовах недостатньої видимості включайте ближнє світло фар та з особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах.

Ще раз зверніть увагу на ефективність роботи гальмівної системи, функціонування зовнішніх освітлювальних приладів, елементів очищення та обігріву вікон вашого автомобіля.

Також звертаємося до пішоходів! Пам’ятайте, що за складних погодних умов спостерігається ускладнення руху. Переходьте дорогу лише у
встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню
та нічну пору доби. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

У свою чергу працівники Державтоінспекції Рівненщини продовжуватимуть забезпечувати безпеку дорожнього руху з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод.





На правах реклами