Ми у Facebook
21.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 22 листопада

Що шепчуть зорі про кохання та про долю знакам зодіаку?
ОВЕН. Не надто вдалий день для любовних пригод. Можливі конфузи інтимного характеру. Буває. Адже ви перевтомилися напередодні?

ТЕЛЕЦЬ. Сприятливий день для любов та інтимних стосунків. Сьогодні зможете довести, що ви, безумовно, найкраща (найкращий) у світі.

БЛИЗНЮКИ. День відпочинку. Інтимну близькість добре запланувати на вечір. А ще краще - взагалі не планувати. Нехай все відбудеться саме по собі...

РАК. Сьогодні пристрасті чи ревнощі можуть вас засліпити і змусити робити абсолютно неадекватні речі. Тримайте себе в руках.

ЛЕВ. Для любовних експериментів день невдалий. Якщо вам прийде в голову шалена думка спробувати щось пікантне, постарайтеся підстелити соломки в місці можливого падіння.

ДІВА. День спокійний, не хороший і не поганий. Тож у кохані будн, як карта ляже і на що наважиться ваша скромність.

ТЕРЕЗИ. Прислухайтеся до своїх снів. Постарайтеся їх згадати і ретельно проаналізувати. Можливо, вони зможуть вам підказати, куди і навіщо рухатися далі.

СКОРПІОН. Ви сьогодні такі привабливі! Користуйтеся цим на всю котушку. І знайте, що сьогодні найбільш сприятливий для інтиму час - аж ніяк не вечір.

СТРІЛЕЦЬ. Невдалий день. Сьогодні ви ризикуєте опинитися біля підніжжя справжнього любовного трикутника. Ситуація буде - майже як в кіно. І навряд чи варто шкодувати, що в цій ситуації ви виявилися не на вершині.

КОЗЕРІГ. Створіть собі самі гарний настрій - і тоді у вас з'явиться реальний шанс змінити ситуацію на краще. Тільки не варто це робити за допомогою алкоголю…

ВОДОЛІЙ. Вам знадобиться максимум терпіння і мудрості, щоб уникнути вулканічних вибухів у ваших, начебто стабільних, стосунках. Якщо не пощастить – тікайте подалі від скандалу!

РИБИ. Чудовий день. Сьогодні можете зустріти свою стару, здавалося б, давно і навіки поховану в надрах пам'яті любов. І ваші згаслі почуття спалахнуть з новою силою.

За матеріалами: аstromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 21 листопада

Любовний гороскоп на 20 листопада

Любовний гороскоп на 19 листопада






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ