Ми у Facebook
22.11.2015, 09:00

Шкільна вчителька обізвала сина рівненського журналіста "дебілом"

Про це написав журналіст Володимир Торбіч на своїй сторінці в соцмережі.
"Син розповідає про урок правознавства.
Вони з товаришем запізнилися і від вчительки почули про себе: "Дебіли є дебіли!" Через п"ять хвилин - тема прав людини. І хтось із учнів згадує право на повагу до гідності. Вчителька пояснює, що це таке, і каже: я не дозволю, щоб у моїй присутності порушували право на гідність, ображали когось чи зневажали.Завіса." - пише Володимир Торбіч у "Фейсбуці".



Рівняни активно обговорюють цей пост.

Vasyl Chaban: "А ще цікаво, що діти вчителів здебільшого часто не вітаються, не поступляться місцем в транспорті і т.д. То як вчителі можуть вчити інших дітей?"

Igor Snooper: "Діти на голову лізуть, -вчителі захищаються словами. Негатив наростає сторицею з обох сторін".

Anna Gotlib: "А потім педагоги кажуть, що їх не поважають...А як можна поважати вчителя, який собі дозволяє принижувати дитину? Якщо "нєрвішки шалят", то сиди вдома і жуй валер'янку"


Заступник начальника міського управління освіти Рівного Катерина Сичик пояснила ОГО, що їй про цей випадок нічого невідомо, але ставиться вона до таких речей вкрай негативно.

- Я не маю наразі інформації про цей випадок, - говорить Катерина Сичик. - Але якщо ми про таке дізнаємося, то проводимо службове розслідування. Проводимо бесіди і з дітьми, і з батьками. Якщо такі факти підверджуються, то застосовуємо дисциплінарні стягнення. Я вважаю, що педагог не повинен так поводитись. А батькам я б порадила переговорити з вчителем один на один, а також з адміністрацією школи, щоб вчитель більше не дозволяв собі подібного з іншими учнями.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ