Ми у Facebook
22.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 23 листопада

Яким обіцяє бути понеділок у сенсі особистого життя, романтики, кохання та інтиму.
ОВЕН. Особисте життя Овнів сьогодні обіцяє бути навіть ще більш насиченим, ніж зазвичай. І все ж якщо трапиться романтичне знайомство - не квапте події й не зіпсуйте все своїми руками )

ТЕЛЕЦЬ. Чудовий день. Навіть несерйозне інтернет-знайомство може несподівано перерости у щось дуже серйозне. Якщо, звичайно, вас не водить за ніс який-небудь любитель розіграшів.

БЛИЗНЮКИ. Спробуйте поставити собі питання: чи потрібна вам ця людина? А ось відповідати на нього не поспішайте ))

РАК. День обіцяє бути просто чудовим. Ви будете просто неймовірно привабливі. І цей факт просто гріх не використати - коли ще таке повториться. Так що не втрачайте можливість завести купу нових друзів. І не тільки)

ЛЕВ. Сьогодні не варто приховувати власні думки і почуття від коханої людини. Бо вони її дуже зацікавлять, що навряд чи зможе негативно позначитися на ваших стосунках.

ДІВА. Все, що від вас потрібно коханій людині – зовсім трішечки уваги і турботи. Так що не видумуйте всякого страху. Бо багато таких думок можуть винести мозок.

ТЕРЕЗИ. Не виключене дуже приємне знайомство, яке згодом може перерости у справжню міцну дружбу. На жаль, навряд чи у щось більше…

СКОРПІОН. Аж ніяк не ідеальний день. Скорпіонам сьогодні краще не давати волі рукам. Особливо це стосується чоловіків. Та й жінкам треба бути обережним…

СТРЕЛЕЦ. Друга половина дня і вечір, просто створені для любові у всіх її проявах. Проведіть цей час з коханою людиною. Якщо ж такої у вас немає - терміново вирушайте на її пошуки.

КОЗЕРІГ. Сьогодні вам буде ніяково і в офісі, і на вулиці, і в кафе. Бо представники протилежної статі дивитимуться на вас так ласо, як ніколи.

ВОДОЛІЙ. Цікавість до чогось нового і невідомого - цілком нормально для будь-якої особистості. Так і поясніть своєму партнеру, коли у відповідь на вашу невинну пропозицію він спробує влаштувати скандал.

РИБИ. Спокійний день. Рибам рекомендується звернути найпильнішу увагу на вуха коханої людини. Не в сенсі поговорити й навішати всякої локшини. Просто це непогана ерогенна зона.


За матеріалами: аstromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 22 листопада

Любовний гороскоп на 21 листопада

Любовний гороскоп на 20 листопада






На правах реклами