Ми у Facebook
23.11.2015, 10:30

Смертельна ДТП в центрі Рівного: коментарі соцмереж

У соціальних мережах ранок понеділка розпочався з обговорення дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у центрі міста.
Нагадаємо, що смертельна ДТП сталася навпроти центрального корпусу НУВГП. На пішохідному переході тролейбус збив людину.

ФОТО - У центрі Рівного тролейбус на смерть збив людину

Тему дорожньо-транспортної пригоди, з якої почався ранок понеділка активно обговорюють у соціальних мережах. Одні - гніваються на водіїв, які не зупиняються для того, щоб пропустити пішоходів, інші ж впевнені, що часто і самі пішоходи порушують правила дорожнього-руху і хочуть, щоб водій зупинився "саме тут і саме зараз".

Олександр Старжинський
Там жостке перехрестя...давно пора щось робити з безпекою, бо постійно ДТП

Игорь Богданов

Надземний перехід там тільки потрібно. Світлофор не допоможе

Віталій Гнедько

Видно, що перебігала у невстановленому місці!

Ксения Черкас
Для когось ранок став фатальним!!!! ((а з цим переходом точно щось не так! Пішоходи постійно ідуть і не дивляться,а водії просто нагло їдуть!!!

Ваня Теліженко

Не зрозуміло, чи справді переходила не на пішоходному. Можливо після удару на пішоходному влетіла під колеса і тоді вже протягнув

Катюша Потапова
Там світлофор потрібен, а то вони з гірки завжди дуже несуться і багато вже аварій(

Артём Лазутин

скільки ще потрібно ДТП що хоть світлофор поставити

Саша Зима

Судячи із розташування тролейбуса та місця удару пішохід не належним чином оцінив дорожню ситуацію і як наслідок трагедія! Потрібно розуміти, що тролейбус не легкове авто і їде із гірки! УВАЖНИМ ПОТРІБНО БУТИ!










На правах реклами