Ми у Facebook
23.11.2015, 14:00

Рівненський «Правий сектор» звинувачували у сприянні знеструмленню Криму

Робили це міліціонери Херсонщини.
Нагадаємо, що бійці рівненського "Правого сектору" беруть участь у блокуванні постачання продуктів у Крим. Розташовується їхня база біля Каланчака на Херсонщині. Саме тут і стався інцидент.

Ярош не склав повноваження - керівник рівненського "Правого сектор
у"

Про нього у соцмережі Фейсбук написав керівник рівненського «Правого сектору» Роман Коваль:

«Десятий рівненський батальйон ДУК працює в районі Каланчака, що на кордоні з окупованим Кримом.Вночі хлопців підняли по тривозі через провокацію, яку влаштували слуги Авакова підтягнувши до бази сотню працівників УМВС. Керував ментами заступник начальника міліції Херсонської області Ілля Кива. До сутички не дійшло. Під ранок менти відійшли, а хлопці продовжують свою роботу. Знеструмлений Крим -подарунок російським окупантам. Боротьба триває!»

Коваль Роман Ярославович (ДОСЬЄ)

Як пояснив п. Коваль ОГО, причиною звинувачень міліціонерів, чи то пак поліцейських, стало те, що хтось пошкодив електропори ліній електропередач, по яких подають струм до Криму.

- Правоохоронці думали, що до цього причетні наші хлопці. Тому відбулася розмова на підвищених тонах, під час якої «Правий сектор» звинуватили у тому, що він чинить провокації на кордоні. Наш батальйон був приведений у бойову готовність. Втім, до сутички не дійшло. Правоохоронці постояли ще зо п'ять годин поруч і залишили місце базування рівненського «Правого сектору», - розповів п. Коваль ОГО.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ