Ми у Facebook
23.11.2015, 18:45

Медичний центр "Гінекологія": У нас одночасно може лікуватися подружжя [+Фото]

Жінка будь-якого віку, яка дбає про своє здоров'я, має відвідувати лікаря-гінеколога не рідше 1-2 разів на рік. Як обрати "свого" лікаря, на прийомі до якого вона почуватиметься комфортно й безпечно, якому довірятиме, який вибере для неї найбільш сучасний і щадний метод діагностики та лікування?

ЧИТАЙТЕ ОСІННІЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ ВІТАЄМО!


Таким є відомий у Рівному гінеколог, директор Медичного центру "Гінекологія" Пініщук Ізидор Андрійович.

Медичний центр "Гінекологія" спеціалізується на наданні жінкам гінекологічної допомоги – лікування та обстеження непліддя, запальних процесів, ерозій шийки матки та порушення менструального циклу у жінок, а також лікування сімейних пар з інфекціями, що передаються статевим шляхом (трихомонадна, хламідійна, мікоплезменна, гарднерели), проводяться переривання вагітності на невеликих термінах (до 7-8 тижнів) медикаментозно та методом вакуум-аспірації.





Із 1 вересня 2015 року Медичний центр переїхав у нове сучасне приміщення на вул. Чорновола, 70. Це приміщення є більш комфортним для відвідувачів, і площі в кожному кабінеті відповідають всім необхідним нормативам. Також у Центрі обладнаний денний стаціонар, розрахований на 10 ліжок.



У Центрі проводять лікування жінок з ерозіями шийки матки. Директор закладу Ізидор Андрійович Пініщук розповідає, що ерозія шийки матки – це, як правило, майже у 87% випадків результат хронічної інфекції:

– За останні 14 років, коли я займався цією проблемою, виявив, що майже у всіх випадках інфекція буває трихомонадною. Тому ми паралельно лікуємо як ерозію шийки матки, так і хронічну інфекцію, що її викликає. Для цього у нас є апарат, електрокоагуляції. Але якщо жінки ще не народжували та планують це зробити у майбутньому, ми рекомендуємо проводити лікування консервативним методом, тому що діатермокоагуляція і кріодеструкція (заморожування) залишають на шийці матки рубцеві утворення і тоді при пологах можуть з’явитися певні ускладнення.

ЧИТАЙТЕ ОСІННІЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ ВІТАЄМО!



Консервативне лікування ерозій шийки матки проводиться за допомогою швейцарської лампи "Біоптрон", яка випромінює спеціальний спектр світла, що називається пайлерсвітло і має бактерицидні властивості – знищує інфекцію та стимулює подальше загоєння. Крім того, у Центрі застосовують НВЧ-терапію – апарат випромінює магнітні хвилі надзвичайно великої частоти, що діють в діапазоні на біополе живого організму. Також за допомогою НВЧ-терапії проводиться лікування хронічних запальних процесів у жінок. Додатково застосовують медикаментозні препарати і грязьову терапію (грязі Мертвого моря) при лікуванні запалень.

– Головною ж особливістю Центру є те, що подружжя одночасно може там лікуватися, що дуже зручно, адже пара приходить разом, у визначений час і позбувається інфекції та оздоровлюється одночасно. Також у Центрі призначають прийом таким чином, щоб у коридорах не створювалася черга і не доводилось довго чекати біля кабінету лікаря, – зазначив Ізидор Андрійович Пініщук.


Медичний центр "Гінекологія"

Режим роботи:
прийом пацієнтів проводиться з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 15-00,
у суботу з 9-00 до 11-00, в неділю – вихідний.

тел. (0362) 43-68-61

адреса: м. Рівне, вул. Чорновола, 70 (3-й поверх).



Ліцензія АВ 526569 від 4.02.10 №2 МОЗУ

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ’Ю







На правах реклами