Ми у Facebook
23.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 24 листопада

Що обіцяє вівторок закоханим і тим, хто мріє про романтичну зустріч чи ніч кохання?
ОВЕН. Сьогодні вам байдуже до всього, всіх і коханої людини заодно. А їй як ніколи потрібна вся ваша увага й розуміння...

ТЕЛЕЦЬ. Несприятливий день. Навіть не намайтеся приховати хоч щось від вашого коханого. По-перше, не вийде, по-друге, людина може образитися.

БЛИЗНЮКИ. На вільних Близнюків чекають великі зміни. Ще зовсім трохи, і ви зустрінете свою половинку. А чи готові ви до такої зустрічі?

РАК. Вдалий день для любовних переживань. Уважно прислухайтеся до голосу свого серця. Сьогодні воно зможе розповісти вам масу цікавого.

ЛЕВ. У вашому особистому житті сьогодні можуть намітитися певні зміни, а ось які і в який бік - буде залежати у першу чергу від вас самих.

ДІВА. Для любовних справ день невдалий. Сьогодні вас очікують зустрічі, але зовсім не з тими людьми, яких ви хочете побачити...

ТЕРЕЗИ. Несприятливий день для кохання. Можливо, відчуєте, що вас ніхто не любить. Повірте, це зовсім не так. Ну або, принаймні, не зовсім так.

СКОРПІОН. Можливо, з абсолютно незрозумілої для вас причини, сьогодні ви залишитеся на самоті. Постарайтеся все ж докопатися до причини того, що відбувається. Інакше історія може повторитися.

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні на вас чекає незабутня ніч. Вишукані ласки, приголомшливі відчуття. Але тільки в тому випадку, якщо зумієте знайти підходящого партнера. Що буде непросто )

КОЗЕРІГ. Аж ніяк не ідеальний день. Якщо ви у шлюбі чи у парі, то знайте, що сьогодні можлива сімейна сварка. Щоб її уникнути, поступайтеся своїй половинці у всьому, де тільки можна.

ВОДОЛІЙ. Спокійний день. Постарайтеся знайти сьогодні ввечері час для того, щоб побути поруч з коханим/коханою. А де — вдома чи на якійсь гучній вечірці – вирішуйте самі.

РИБИ. Несприятливий день. Пливучи за течією, ризикуєте нарватися на певні неприємності серед любовних рифів свого життя. Так що починайте активно рухати мізками, руками і ногами. Пливіть хоч куди-небудь!

За матеріалами: аstromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 23 листопада

Любовний гороскоп на 22 листопада

Любовний гороскоп на 21 листопада







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ