Ми у Facebook
24.11.2015, 18:30

У Рівному чоловік намагався вкрасти бруківку

У Рівному вночі чоловік вирішив вкрасти бруківку, яка призначалася для ремонту зупинки міського транспорту. Крадіжці завадили поліцейські охорони, які проїжджали поряд і зупинили протиправні дії.
Про це повідомили в управлінні поліції охорони в Рівненській області.

Близько 4:00 поліцейські охорони рухалися вулицею Соборною в Рівному. Зі службового автомобіля один з правоохоронців помітив чоловіка, який грузив невідомі предмети до своєї тачки.


На Рівненщині злодії "обчистили" сільраду


Поліцейські зупинилися, підійшли ближче і побачили, що в ящиках складена бруківка для ремонту зупинки міського транспорту. Саме її невідомий громадянин складав у тачку.

Охоронці почали з'ясовувати, що відбувається. Чоловік майже одразу зізнався, що частину бруківки вже завіз додому і намагався зробити це ще раз.

Поліцейські встановили особу крадія, ним виявився 58-річний мешканець обласного центру. На місце події також викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України передбачає покарання штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.





На правах реклами