Ми у Facebook
24.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 25 листопада

Що обіцяє цей день, а особливо вечір, закоханим і романтичним знакам зодіаку?
ОВЕН. Сьогодні в жодному випадку не слід намагатися перевести дружні чи ділові відносини у ліжко. Бо в цьому випадку вони серйозно ризикують швидко звідти втекти. І більше не повернутися...

ТЕЛЕЦЬ. Вечір, проведений в гордій самотності, дасть вам можливість багато чого обміркувати і навіть змінитися у кращий бік. Адже, врешті-решт, хто, крім вас, сьогодні винен у вашій самотності?

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні саме час звернути увагу на свою зовнішність. Зазирнути в перукарню, підкресливши новою зачіскою свою чарівність. Між іншим, чоловіків це теж стосується.

РАК. Чудовий день. Переконайтеся, що не забули включити в плани на сьогоднішній день хоч півгодини відпочинку від сексу. Якщо забули - негайно виправте. Організм - він не залізний...

ЛЕВ. День обіцяє бути хорошим. Сьогодні ви будете ну просто неймовірно привабливі і користуватиметесь шаленим успіхом у протилежної статі.

ДІВА. День буде просто відмінним. Сміливо пробуйте і експериментуйте у коханні.

ТЕРЕЗИ. Ваші дії можуть не відповідати чиїмось поняттям про пристойність, але це зовсім не означає, що вони зовсім вже неприйнятні. Можливо, це не подобається конкретній людині.

СКОРПІОН. Ваш ідеалізм може нині зіграти з вами злий жарт. Бо не всі у світі так добре, як здається. Не дайте себе використовувати. Інакше рани ваші будуть гоїтися довго і болісно.

СТРІЛЕЦЬ. Нейтральний день. Сьогодні в вас можуть раптово спалахнути почуття по відношенню до зовсім незнайомої людини. Постарайтеся все ж, по можливості, себе хоч трохи контролювати.

КОЗЕРІГ. Ваші залицяння до протилежної статі вже давно перетворилися на якийсь суворо запротокольований ритуал. Спробуйте, нарешті, від нього відійти. А то ж одноманітність набридає.

ВОДОЛІЙ. Сьогодні головне - не зачісувати всіх під одну гребінку, інакше під цю саму гребінку потрапить і ваш коханий. І навряд чи це йому дуже вже сподобається.

РИБИ. Звичайний спокійний день. І все ж він може піднести вам просто запаморочливий сюрприз. А ось приємним він буде, або не дуже - це вже як пощастить...

За матеріалами: аstromeridian.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Любовний гороскоп на 24 листопада

Любовний гороскоп на 23 листопада

Любовний гороскоп на 22 листопада

Любовний гороскоп на 21 листопада





На правах реклами