Ми у Facebook
25.11.2015, 21:00

Екстремальні розваги в Рівному: огляд

Обираючи заняття до душі, більшість чоловіків віддають перевагу екстриму, адже це завжди маса незабутніх вражень, хороша компанія і активний відпочинок. Саме тому пропонуємо перелік кращих закладів Рівного, які готові дарувати вам екстремальні відчуття.
Якщо мова йде про екстремальні розваги, завжди на думку спадають стрибки з парашутів, скелелазіння, дайвінг, картинг тощо. Такі розваги дозволяють чоловікам перезавантажитися, наситити себе адреналіном, драйвом та позбавитися від негативних емоцій, а рівненські заклади допомагають у цьому.

Так, гірський клуб „Рівне Клаймб” запрошує усіх прихильників скелелазіння, альпінізму, льодолазіння та інших екстремальних видів спорту. Тут на вас чекають тренувальні виїзди на скелі України, семінари, майстер-класи та багато незабутніх вражень. Заняття проводяться за різними рівнями складності та враховують попередній досвід учасника.

Адреса: м. Рівне, вул. Будівельників, 1.
Тел.: (097) 167 28 89.

Подібною діяльністю займається і ТзОВ "Альма Профі". Мотузкові парки - це мінімальний екстрім, яким ви можете скористатися. А от прихильників більш яскравих емоцій "Альма Профі" запрошує на спортивні походи на верщини Альп, Аляски, Кавказу та інших куточків світу.

Адреса: м. Рівне, вул. Кавказька, 3, оф. 405.
Тел.: (099) 313-26-54.

У свою чергу агенція корпоративного дозвілля "Світовир" пропонує любителям активного відпочинку відпочити на корпоративах, водних турах та сплавах на річках Случ, Горинь, Стир, Дністер та ін.

Адреса: м. Рівне.
Тел.: (096) 464-88-35.

З меншим ризиком, але не менш позитивними емоціями ви зможете відпочити і у рівненських мотузкових парках за адресами:

м. Рівне, парк "Ювілейний" (біля озера)

м. Рівне, вул. Короленка, 1 (ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА"), 3-й поверх

м. Рівне, парк ім. Т.Г. Шевченка

м. Рівне, вул. Київська, 110 (територія зоопарку).

Гарного дозвілля!

Статті до теми:

Засновник рівненського клубу вуличного самозахисту: "Робиш - не бійся, а боїшся - не роби"

Страйкбол – один із найбільш модних видів екстриму у Рівному [+Фото]

Екстрім: 5 атракціонів для людей з міцними нервами

Кращі екстрім-ролики. [Відео]





На правах реклами