Ми у Facebook
25.11.2015, 12:00

Перша модна подія Рівного - «Fashion Time» [+Фото]

У Рівному відбулася неймовірна модна подія. Всі модники та модниці зібралися у Скайбарі «Manhattan», де пройшов XII сезон першої у Рівному модної події «Fashion Time».
«Fashion Time» - це світський захід, який ось уже одинадцять сезонів поспіль збирає разом усіх модників та модниць, відомих рівнян, власників брендових магазинів, місцевих дизайнерів та кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками індустрії моди.

ФОТО з показів

Цього разу «Fashion Time» зібрав як досвідчених , так і модельєрів, які тільки роблять перші кроки у створенні одягу. Серед моделей теж були і титуловані красуні, і ті, хто на подіум цього вечора виходили вперше.

Першими до усіх присутніх вийшли випускниці Агентства моделей ARTmodels - Надія пивовар та Оксана Стельмах. Саме їх образи прикрасили афіші модної події.

Перший моддний показ був з нотками патріотизму та національного колориту. Творці колекцій переконані, що українське стало трендом не тільки в нашій країні, а і у всьому світі.

БІЛЬШЕ ФОТО

На «Fashion Time» демонстували колекції одягу не тільки для дітей, а і для дорослих. Так, дизайнерка Оксана Островська представила глядачам колекцію «Fulling Children». Матеріал, який використала дизайнерка - натуральна шерсть.



Серед рівненських підприємств на модній події було представлено рівненський «Льонокомбінат». На моделях можна було побачити одяг, який можна вдягати щодня, як на роботу, так і на вихід.



Шквал бурхливих емоцій викликав показ спортивної колекції футбольного клубу Верес, яка була створена спільно з ТМ «Feel and Fly». дорослі та діти демонстрували, що народний клуб - це стильно та модно.


ФОТО з Fashion Time




Демонстрували на «Fashion Time» і роботи дизайнерки з Житомира Маргарити Козак, а також всесвітньовідомого Фелікса Родіонова.






На правах реклами