Ми у Facebook
25.11.2015, 11:30

Волейболісти НУВГП стали найкращими у першому турі Студентської ліги

У Рівному відбулися поєдинки І туру Чемпіонату студентської ліги України серед чоловічих команд з волейболу. Найкращий результат у цих матчах продемонстрували господарі - студенти НУВГП.
Представники Національного університету водного господарства та природокористування перемогла своїх суперників у всіх поєдинках.

Загалом, до Рівного прибули студентські команди Тернопільського Національного педагогічного університету, Тернопільського Національного економічного університету, Івано-Франківського технічного університету нафти і газу, Національного агроекологічного університету (Житомир) та Львівського державного університету фізичної культури.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кузнецовську ветерани РАЕС виграли волейбольний Кубок афганців

У Кузнецовську на День Конституції зіграли у пляжний волейбол

Відзначимо, що змагання відкривали член виконкому Федерації волейболу України Богдан Зубрицький та начальник Рівненського обласного відділення КФВС МОН України Ярослав Тучак. Вони у своїх виступах привітали учасників змагань від імені Асоціації студентського волейболу України та побажали їм вдалого виступу у подальших матчах Чемпіонату студентської ліги.






На правах реклами