Ми у Facebook
25.11.2015, 13:00

Мешканці Рівного просять встановити світлофор біля "Магната"

У соцмережах рівняни активно обговорюють аварії, що сталися по вулиці Степана Бандери минулого тижня на "зебрі" біля нічного клубу "Магнат". Вони пропонують встановити на тому місці світлофор.
"Біля мого будинку за останній тиждень трапилося два наїзди на пішоходів! Рух пішоходів на перехді, який навпроти "Магната", дуже інтенсивний через те, що поряд дві школи: №9 та №18. І діти бігають через дорогу постійно! Як водій, можу сказати, що і видно пішоходів в темну пору доби дуже погано! Моя донька також щодня ходить через нього мінімум два рази в день! І я не хочу, щоб моя родина чи будь-яка інша потрапила в халепу через аварію. Бо це горе для водіїв та пішоходів!!! От і вирішив я спробувати виправити цю ситуацію! Попросити встановити світлофор та належне освітлення!
1. Написав звернення на сайт Хомка В.Є.
2. Оперативно (за 30-40хв) з сайту отримав чітку відповідь про подальші свої дії (колективне звернення).
3. Долучаємо активних однодумців (Андрій та Степан, дякую друзі), і понад 50 підписів за 20 хв готові.
4.Реєструємо звернення в канцелярії міськвиконкому!
5.Чекаємо відповідь, про подальшу долю звернення повідомлю обов'язково!
P.s. Зміни починаються з кожного з нас!" - написав у Фейсбуці рівнянин Олександр Безощук



Смуги на дорогах для слабозорих у Рівному не витримали і два місяці



Смертельна ДТП в центрі Рівного: коментарі соцмереж





Цю ідею підтримало чимало рівнян:

Олександр Безощук: Там велика концентрація дітей. Можливо світлофор просто на увагу. Думаю при розгляді мають бути залучені фахівці і все враховано.

Сергій Ковальчук: Олександр Безощук, думаєш, потрібен світлофор із кнопкою?

Dmytro Kotlyarov: Там прблемне місце. Всі набирають швидкість під гірочку. Вилітають нагору, а там - люди.

Dmytro Kotlyarov: Я був свідком ситуації, коли з бічної вулиці виїхало авто- закрило видимість для тих, хто їхав по вулиці Бандери з центру. А в цей час преходила людина по пішохідному переходу і її ледь не збили, бо просто не побачили.

Ivan Gongalo: Сергій Ковальчук 1. На даному переході обов'язково необхідно влаштувати направлене освітлення на пішохідний перехід. 2. Світлофор можливий на даній ділянці такий, як біля Палацу дітей та молоді (з кнопкою виклику).

Дима Ма: В Луцьку встановили нове освітлення на нерегульованих переходах - дуже класне. Хто був нещодавно, певно бачив - направлене біле світло на всю ширину переходу і жовтий сигнал по середині дороги над переходом. Реально видно добре, хто іде, і бачиш, де той перехід. У звернені не погано було б вказати, які саме заходи для покращення безпеки необхідні, на вашу думку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини