Ми у Facebook
25.11.2015, 12:15

Результати футболу "Динамо" - "Порту" у Лізі Чемпіонів

Київське Динамо перемогло Порту, і має всі шанси вийти в плей-офф Ліги чемпіонів.
"Динамо" перемогло "Порту" з результатом 2:0. Голи забили футболісти Ярмоленко і Гонсалес.

Команда Реброва практично у всіх компонентах переграла свого суперника, а тому заслужено перервала безпрограшну серію драконів, яка тривала з квітня, коли португальці поступилися Баварії, - повідомляє сайт "Чемпіон".

Порту з перших хвилин спробував нав'язати суперникам свою гру, проте Динамо відповіло тим, про що напередодні говорив Ребров, а саме використало проблеми і слабкі сторони, які є в грі суперника.

Кияни включили такий високий пресинг, з яким португальці практично не могли підійти до воріт Шовковського. При цьому, кияни активно використовували фланги в атаці, а в кількості ударів перевершили суперника майже вдвічі.

Вболіваємо разом з "ОГО": онлайн-трансляція матчу "Динамо - Порту"

Відкривати рахунок підопічні Реброва мали вже на 30-й хвилині, коли Гармаш влучив у стійку, а Мораес з двох метрів на добиванні зіграв невдало. Проте, футбольний бог дуже швидко повернув цей "боржок" киянам у вигляді пенальті.

Рибалку на лінії штрафного збивав Імбула, і суддя вказав на "точку". Виконувати пенальті взявся Ярмоленко, який перехитрив Касільяса, відправивши м'яч точно по центру. При цьому, після забитого м'яча Динамо не сіло на своїй половині, а продовжило грати в такому ж ключі.

В другій половині малюнок гри не змінився. Порту намагався атакувати, але в обороні кияни зіграли настільки ж класно, як і в атаці, а тому особливо багато роботи у Шовковського не було.

Звичайно, сказати що дракони взагалі нічого не створили не можна (згадати хоча б момент на останніх хвилинах, коли м'яч влучив у каркас воріт), однак, реалізація у португальців сьогодні шкутильгала на обидві ноги.

Ну а Динамо зусиллями Гонасалеса забило другий, і мало всі можливості відправити третій м'яч у сітку воріт суперника. Виграючи 2:0, Динамо не грало по результату, а продовжило з останніх сил йти на володіння Касільяса.

У підсумку, кияни здобули перемогу, яку з усією впевненістю можна назвати тренерською. Тепер Динамо потрібно готуватися до останньої гри з Маккабі, яку команді Реброва обов'язково треба виграти, щоб вперше з часів Лобановського вийти до плей-офф найпрестижнішого євротурніру.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ