Ми у Facebook
25.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 26 листопада

Сьогодні на небі Повня. Як це вплине на любовні переживання та інтимні побачення знаків зодіаку?
ОВЕН. Сьогодні на вас чекає приголомшлива ніч. Незалежно від того, з ким і де ви її проведете. Головне, щоб не на самоті. Якщо будете наодинці з ноутбуком, на жаль, нічого захоплюючого, при всьому бажанні, не вийде.

ТЕЛЕЦЬ. Гарний час для романтичних побачень — адже на небі Повня. Особливо якщо погода буде ясною, а ніченька - місячною. Зробіть коханій людині подарунок. Тільки не замислюйтесь над тим, що купити. Нехай ваш вибір буде спонтанним.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні у вас може виникнути сварка з коханим (коханою). А воно вам треба? Перш ніж сперечатися, просто поступіться і скоріше помиріться. Нині не той день, щоб давати шанс негативним емоціям розігратися в повну силу.

РАК. Немає нічого кращого, ніж проведений удвох вечір. І найкраще провести його там, де вам ніхто не заважатиме - наприклад, самим вдома, якщо є така можливість. А от у кіно на останній сеанс або в ресторан, кафе-бар сьогодні краще не ходити.

ЛЕВ. Несприятливий для романтичних пригод день та вечір. Даремно не ризикуйте. Зірки стверджують, що небезпека розчаруватися сьогодні дуже велика. Тому будьте обережні, особливо в плані зав'язування нових знайомств.

ДІВА. Мабуть, на побачення сьогодні йти не варто, бо ваші думки і почуття зовсім не в тому стані, в якому хотілося б. І навіть якщо час та місце вже призначені - краще дати задній хід і все скасувати. Здоровіші будете.

ТЕРЕЗИ. Ідеальний день для сексу та кохання. Чого не скажеш про ваш диван ) Бо на нього в найближчому майбутньому чекають серйозні випробування )

СКОРПІОН. Відкиньте геть щоденну метушню, побутові проблеми. Вирушайте у романтичну подорож з коханою людиною. Адже ви так давно про це говорите і мрієте...

СТРІЛЕЦЬ. Інтимні побачення краще запланувати на післяобідню пору. Хоча, звичайно, подібні речі чомусь піддаються плануванню досить слабко...

КОЗЕРІГ. Зірки натякають, що сьогодні вам слід дуже уважно і терпляче вислухати думку коханої людини і... вчинити по-своєму. Не помилитеся.

ВОДОЛІЙ. Ви впевнені в тому, що кохаєте саме ту людину? Може, не все так гладко, як здається, і час, нарешті, глянути правді в очі?

РИБИ. Час замислитися про рішучий, можна навіть сказати, знаменний життєвий крок. Тільки не варто надмірно поспішати з його реалізацією. Краще спочатку гарненько подумайте. Разів п'ять-сім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 25 листопада

Любовний гороскоп на 24 листопада

Любовний гороскоп на 23 листопада







На правах реклами