Ми у Facebook
25.11.2015, 21:15

Готуємо разом: тушкована куряча грудка в кефірі

Ні для кого не секрет, що в українських сім'ях люблять смачненько поїсти, а особливо тоді, коли на столі нові та оригінальні страви. Рецептом саме такої пропонуємо скористатися і вам.
Тушкована куряча грудка в кефірі - одна з страв, які готуються досить швидко і вражають гостей своїм вишуканим смаком. Спробуйте приготувати і ви.

Інгредієнти:
500 гр курчої грудки
250 мл нежирного кефіру
3 зубчики часнику
спеції за смаком.

Приготування: курячі грудки промиваємо та ділимо на невеличкі шматочки. Дрібнимо часник, змішуємо зі спеціями та натираємо грудки, трохи суміші можна покласти в середину. Викладаємо шматки курятини в глибоку посудину, заливаємо кефіром і залишаємо в холодильнику на 1 год.



Після того, як грудки трохи наситяться маринадом, ставимо їх на плиту та доводимо до кипіння. Потім каструлю накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до тих пір, доки соку стане зовсім трішки.

Смачного!

Статті до теми:

Як приготувати смачний український борщ в мультиварці

Як приготувати йогурт в домашніх умовах: рецепт від читачки

Прості рецепти грибних страв на кожен день [+Фото]

Готуємо смачний рататуй з баклажанами [ВІДЕОРЕЦЕПТ]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ