Ми у Facebook
26.11.2015, 11:15

На Рівненщині горів вантажний фургон

24 листопада о 17:35 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання вантажного фургону «Ford Transit» в селі Масевичі Рокитнівського району.

Громадяни повідомили, що полум’я видно з-під капоту машини, а також про те, що існує загроза перекидання вогню на житловий будинок який знаходився за два метри.

Про це повідомили з ГУ ДСНС у Рівненській області

За вказаною адресою виїхав черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце виклику рятувальники одразу приступили до гасіння. Менш ніж за п’ять хвилин пожежу вдалося ліквідувати та врятувати автомобіль. Вогонь лише пошкодив моторний відсік машини. Травмованих внаслідок події немає. Попередня причина пожежі коротке замикання електропроводки двигуна.

За минулу добу на Рівненщині ліквідували дві пожежі

Рятувальники ГУ ДСНС у Рівненській області нагадують усім автолюбителям, якщо сталася пожежа в автомобілі в жодному разі не панікуйте, зупиніть автомобіль і вимкніть двигун, за можливості відімкніть акумуляторну батарею, поставте машину на гальмо і блокуйте колеса (нестійке положення може посилити інцидент). Слід відразу висадити всіх пасажирів, забрати документи та інші цінні речі. Не перебувайте в автомобілі що спалахнув більше 90 секунд. Викличте рятувальників за телефоном «101» або «112».





На правах реклами