Ми у Facebook
26.11.2015, 22:00

Представники яких професій найбільш схильні до ожиріння

Проблема ожиріння з кожним роком торкається все більшої кількості людей. Причин стрімкого розвитку такої проблеми дуже багато, одна з головних - професійна діяльність.
У кожної людини свій індивідуальний організм і причини ожиріння також. Але є кілька загальних, які все ж притаманні для більшості людей. Однією з таких медики називають професійну діяльність.

Так, вчені провели досить цікаве дослідження, у якому взяли участь 3700 досліджуваних. Вони тривалий час спостерігали за респондентами і виявили, що рівень ожиріння дійсно залежить від професійної діяльності. За результатами експерименту також виявилось, що до ожиріння найбільш схильні вчителі, викладачі та інженери, тоді як офісні працівники далекі від цієї проблеми.

Основні причини такої статистики респонденти назвали самі. Найчастіше на виникнення зайвої ваги впливає сидячий спосіб життя, на другому місці (20%) знаходяться стреси, і останню сходинку займає неправильне харчування та відсутність режиму вживання їжі.

Щоб уникнути проблем з ожирінням, незалежно від типу професії, вам треба більше рухатися, дотримуватися здорового харчування та гарно висипатися.

Статті до теми:

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

На замітку рівнянкам: 10 секретів швидкого схуднення

Чоловіче схуднення: руйнуємо міфи

Чому дієти не допомагають схуднути?





На правах реклами