Ми у Facebook
26.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 27 листопада

Що обіцяють зірки тим, хто мріє про романтичний вечір з поцілунками та пристрасну ніч кохання?
ОВЕН. Сьогодні особи протилежної статі будуть на вас дивитися з неприхованим бажанням затягнути в ліжко. Так що користуйтеся моментом і насолоджуйтесь життям на свій розсуд.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні саме той день, коли ви маєте реальний шанс відчути по-справжньому сильні емоції. І скажіть за це спасибі коханій людині.

БЛИЗНЮКИ. Якщо ви не йог, не варто зловживати прагненням до різних експериментів. Інакше любовні ігри можуть закінчитися дрібними, але досить неприємними травмами.

РАК. Цієї ночі вам можуть знадобитися всі ваші сили та татхнення. Тому гарненько відпочиньте вдень. Можна спробувати навіть подрімати годинку після ситного обіду.

ЛЕВ. Постарайтеся подарувати коханому/коханій задоволення, не завдаючи при цьому шкоди його/її організму.

ДІВА. Гарний час для роздумів. Вам варто побути на самоті, щоб тверезо обміркувати останні події. Якщо ж коханий/кохана буде серйозно заперечувати - що ж, запропонуйте подумати разом. Але, бажано, не вголос.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся сьогодні бути більш м'якими, поступливими і поблажливими по відношенню до коханої людини. У всьому, навіть (і тим більше) у сексі. Інакше можна легко зламати те, що так довго будувалося.

СКОРПІОН. Сприятливий день для кохання. Сьогодні ви будете воістину ненаситні. Настільки, що досить імовірно, що ваш коханий ближче до вечора почне вас трохи боятися і цуратися.

СТРІЛЕЦЬ. Ваша половинка влаштує вам дуже непросте випробування. І моліться, щоб ваші почуття були щирими, інакше перевірки вам не витримати. З усіма наслідками...

КОЗЕРІГ. Зупиніть бурхливий політ фантазії, поки вона не довела вас до травмпункту! Секс сьогодні краще залишити традиційним.

ВОДОЛІЙ. Водоліїв страшенно потягне на любовні авантюри. Що ж, справа хороша. Тільки-от на довгі й серйозні стосунки після подібних пригод розраховувати навряд чи доводиться.

РИБИ. Чудовий день для любові. Особисте життя Риб буде сьогодні на рідкість вдалим. Можливо, сьогоднішній день стане ключовим у вашій долі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 26 листопада

Любовний гороскоп на 25 листопада

Любовний гороскоп на 24 листопада





На правах реклами