Ми у Facebook
27.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 28 листопада

Що там сьогодні на любовному фронті у знаків зодіаку?
ОВЕН. Яскраві почуття сьогодні можуть затінити ваш ясний погляд. Ви схильні сприймати все занадто близько до серця. Розслабтесь )

ТЕЛЕЦЬ. Самотність дає дуже мало шансів для кохання, знайомств, пошуків другої половинки, зміцнення вже існуючих стосунків. Так що робіть висновок і дійте.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ви втомлені, але мусите проявити ініціативу. Навіть якщо робити цього дуже не хочеться...

РАК. Дійте так, як вам подобається і як вважаєте за потрібне, це буде кращим з можливих варіантів поведінки в коханні та подружньому житті.

ЛЕВ. Сьогодні вам може знадобитися хороший друг. Порадитись, пожалітися... Домовтеся про зустріч чи розмову заздалегідь, бо часу це займе досить багато.

ДІВА. Сьогодні ви будете страшенно зайняті й відчуватимете постійну нестачу часу. Подумайте, чи виставить у вас підгодинки на кохання.

ТЕРЕЗИ. Дозвольте своїй уяві відвести себе за межі реальності, помріяти, пофантазувати. По-перше, це непоганий спосіб відпочити, скучити за своїм коханням й освіжити стосунки.

СКОРПІОН. Сьогодні ваше щастя залежить від вашого бажання зірватися з місця і поринути у світ любовних пригод. Пам'ятайте — щастя річ скороминуща.

СТРІЛЕЦЬ. День спокійного відпочинку. Якщо вам не зовсім байдуже ваше здоров'я, час приділити більше уваги йому, а не любовним пригодам.

КОЗЕРІГ. Сьогодні ви ризикуєте навішати на себе надто велику кількість чужих проблем. Цим ви можете образити свою половинку.

ВОДОЛІЙ. Сьогодні вами опанує не тільки бажання бути коханим/коханою, а бажання бути разом і вдень, і вночі.

РИБИ. Якщо мрія та реальність надто далекі одна від одної, можна, звичайно, і засмутитися. Проте краще буде, якщо ви зробите хоч маленькі зусилля до сповнення своїх мрій. Наприклад, зателефонувати вашій симпатії або освідчитись...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 27 листопада

Любовний гороскоп на 26 листопада

Любовний гороскоп на 25 листопада





На правах реклами