Ми у Facebook
28.11.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 29 листопада

Про що шепчуть зірки молодим, закоханим і тим, хто мріє знайти свою долю?
ОВЕН. Запросіть кохану людину або просто свою симпатію на звичайну недільну прогулянку. Навіть якщо не пощастить з погодою, і на темному небі не буде зірок – вам все одно сподобається.

ТЕЛЕЦЬ. Доведеться добре подумати, як розрулити любовний трикутник чи інше непорозуміння інтимного характеру.

БЛИЗНЮКИ. Ваші залицяння за протилежною статтю вже давно перетворилися на якийсь одноманітний ритуал. Спробуйте, нарешті, від нього відійти.

РАК. Не надто вдалий день. Не виключена можливість отримання травм безпосередньо на любовному ложі або на тому, що вам його замінює.

ЛЕВ. Сьогодні ймовірна якась невдача на любовному фронті. Можливо, найкращим виходом зі становища буде просто перечекати й зайнятися чимось іншим.

ДІВА. Сьогодні у вашому житті може з'явитися хтось, кому ви будете готові віддати себе до останку. І все було би просто чудово, якби не одне малесеньке питання: воно вам треба?

ТЕРЕЗИ. Доля сьогоднішньої ночі від вас, на жаль, не залежить. Можливо, вона буде сповнена кохання та пристрасті. А може, ви сумуватимете на самоті.

СКОРПІОН. Вогонь кохання горить сьогодні у вашому серці яскраво, як ніколи. Не варто перекривати йому кисень - роздути таке полум'я під силу далеко не кожному.

СТРІЛЕЦЬ. Якщо вірити прогнозам зірок, то сьогодні вам варто спробувати віддати ініціативу партнеру. Скрізь і у всьому.

КОЗЕРІГ. Зараз ви, як ніколи раніше, потребуєте підтримки з боку коханої людини. Не соромтеся попросити про це.

ВОДОЛІЙ. Нинішній ранок запам'ятається прекрасними любовними пригодами. Легкими і ненапруженими, повітряними, немов хмари в ясний сонячний день…

РИБИ. Сьогоднішній вечір може подарувати вам чудову вечірку в колі друзів. А де вечірки - там і романтичні знайомства. Насолоджуйтеся життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 28 листопада

Любовний гороскоп на 27 листопада

Любовний гороскоп на 26 листопада





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ