Ми у Facebook
29.11.2015, 10:30

На Рівненському льонокомбінаті шитимуть джинси

Олег Червонюк в Італії

Власник льонокомбінату Олег Червонюк побував в Італії, де підписав контракти на закупівлю обладнання, яке дасть можливість збільшити обсяги виробництва тканини на більш, ніж удвічі.
Сьогодні підприємство виробляє близько 8 тонн трикотажного полотна на добу, а за півроку планує виготовляти близько 20 тонн. Адже на Рівненському льонокомбінаті збираються запровадити процес ткацтва. Він складніший, ніж в’язання трикотажного полотна, і виконується іншим обладнанням – потрібні ткацькі верстати, а також інші допоміжні механізми.

На які непотрібні речі витрачають гроші рівняни (+ОПИТУВАННЯ)

Із запровадженням процесу ткацтва розшириться й асортимент готової продукції: із тканих полотен тут планують виготовляти джинсові, а також сорочкові тканини. Але спочатку на льонокомбінаті збираються навчитися джинси шити.

На Рівненщині обвінчались пенсіонери через 50 років сімейного життя

- Це для нас новий напрямок, але за півроку, я думаю, ми почнемо виготовляти джинси на Рівненському льонокомбінаті. Після цього відбудеться перехід до виготовлення джинсової тканини. Гадаю, цей процес займе від півтора до двох років. Хоча, не виключено, що знадобиться й більше часу, - пояснив Олег Червонюк.

За інформацією http://golosno.com.ua/





На правах реклами