Ми у Facebook
29.11.2015, 11:30

Як рівняни прокоментували поразку Кличка у соцмережах

Вчора відбувся довгожданний бій українського титана Володимира Кличка проти британця Тайсона Ф'юрі, який завершився перемогою останнього. Реакція рівнян на такий результат неоднозначна.
Рівняни як завжди вірили у перемогу нашого бійця, але результат вразив багатьох. Ось як коментують поразку Кличка рівняни:

Софія Сенюта: "Чекаємо на реванш і віримо у перемогу".

Богдан Стаднюк: "На пенсії".

Мика Накрайне: "Це все бізнес, всі чекали перемоги Кличка, а тут виграв по очкам Фьюрі, зараз папікі будуть вложувати лями шоб состоявся реванш, надоїли вже всім перемоги Кличка, а тут интрижка) так что всё будет ребятки, переможе ще наш Котигорошко цього переростка".

Оксана Конончук: "Він програв один бій, і всі уже починаєте зневірюватись!! Це тільки один бій!! Бився він гідно, і не варто говорити про те, який він поганий, а згадайте краще скільки перемог він приніс Україні!"

Вадим Лоскутов: "Прикро те , що ще б 2 роки, потримав би титули, і побив би рекорд світу."

Александр Стукан: Иван, вузько мислиш... Там видно шо фьюрі не тєхнарь а Валодя ніразу толком ні дабл ні тріпл не вписав... Няшки обнімашки. Фьюрі тримався якраз на зручній для Кличка дистанції... Видно було коли рука зупинялася на півтраекторії... Коли разом з гонгом рука зупинилась на Тайсонскому підборідді не нанісши удару в 11 раунді. Як можна зупинити запущений правий?

Віталій Семенюк: "Ви ж вроді писали що відволічемся від втрати чемпіонства( хватить уже напевне це все уже зміна історії)і буде реванш буде цікаво) не робіть з цього трагедію а надійтеся на краще)."

А ось що сказав про свою поразку сам Володимир Кличко: "Конечно, это несколько необычно по сравнению с предыдущими разами — оказаться в положении проигравшего. Но это — часть спорта, — и я с ранних лет это уяснил. Редко бывают исключения — ну, разве что Флойд Мэйвезер. Я это переживу. Естественно, что я разочарован, что не добился победы — но, как я и сказал, я буду продолжать. Только это и имеет значение" - пишуть на сайті vesti.ru.

За матеріалами: "Типове Рівне".

Статті до теми:

Перший матч відбору Євро-2020 українська команда зіграє без глядачів

Хто такі "ультрас" і чи є вони у Рівному?

На всеукраїнських змаганнях із плавання у Полтаві рівненчани здобули 16 медалей [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ