Ми у Facebook
30.11.2015, 07:30

На кордоні України із Росією не пропускають вантажівки з турецькими товарами

Щонайменше 40 вантажівок з товарами турецького виробництва застрягли в пункті-пропуску "Сеньківка" на українсько-російському кордоні на Чернігівщині.
У четвер українські прикордонники оформили в "Сеньківці" 27 фур. Автомобілі виїхали із території України, однак потрапити до Росії не змогли.

Фури залишаються між двома пунктами пропуску із невідомих українській стороні причин, каже представник прикордонного загону.

Ще 13 вантажівок у четвер під'їхали до "Сеньківа", однак вирішили не проходити оформлення та провели ніч за 500 метрів від пункту-пропуску в зоні відпочинку.
Водії вантажівок, які застрягли на кордоні – це громадяни Туреччини, Молдови, Росії, Сербії, України.

Коли їхні машини пропустять на територію Росії – ані водії, ані українські прикордонники не знають. Для інших транспортних засобів ситуація не змінилась. Автівки спокійно проїздять як до Росії, так і до Білорусії, повідомили у прес-службі Чернігівського прикордонного загону.

Напередодні Росія заявила про посилення перевірок за ввезенням продовольства із Туреччини. Це сталось після того, як між країнами відбулась суперечка через збитий бомбардувальник.

Джерело: ВВС





На правах реклами