Ми у Facebook
30.11.2015, 10:15

Ногами - по прилавку: у рівненському супермаркеті не дотримують санітарних норм

Мова йде про супермаркет "Сільпо", розташований у торгово-розважальному центрі "Чайка", що на вулиці Гагаріна.
На порушення у цьому супермаркеті рівняни скаржаться не вперше. Так, портал ОГО вже інформував, що тут торгували продуктами із закінченим терміном придатності. Цього разу мешканці Рівного звернули увагу на порушення санітарних норм працівниками "Сільпо".


"Магазин. Може звичайно, так i нормально ходити по прилавку?" - написала у соцмережі Фейсбук працівник газети "Сім днів" Світлана Пікула і розмістила фото порушення.



Маршрутки з Рівного до Києва подешевшали

Цікаво, що прокоментувала її фото колишня працівниця цього супермаркету Анна Завійська. Вона пояснила, чому продавці вимушені працювати з такими порушеннями:

"Декілька днів працювала в "Сільпо" у "Чайці". Там банально не вистачає підставок, на яких треба стояти, виконуючи такий вид роботи. Пишіть в книгу скарг до дирекції магазину, щоб давали працівникам інвентар у достатній кількості, а не одну драбинку на три відділи".

У Рівному скандал з перевізником "Шалена черепаха"

Але Світлана Пікула не погодилася з таким аргументом. Пояснила, що за відсутності інвентарю, працівник супермаркету, щоб не ступати ногами біля ковбаси, могла б на взуття вдягнути поліетиленові пакети.





На правах реклами