Ми у Facebook
02.12.2015, 09:30

Рівненські школярі можуть скласти ЗНО за допомогою інтернету

На Яндекс.ЗНО з'явилися пояснення та розв’язки до завдань із більшості предметів — української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови, біології, фізики та хімії. Тепер школярі з Рівненської області можуть тренуватися проходити тести й одночасно вчити правила атестації.
Усі коментарі та розв’язки спеціально для Яндекса склали досвідчені вчителі українських шкіл. Їхні пояснення побудовано так, щоб допомогти учневі самостійно впоратися із завданнями конкретного типу. Наприклад, для задач із математики викладено логіку розв’язання, а до тестів із біології наведено тлумачення ключових понять або опис природних процесів, про які йдеться. До багатьох пояснень підготовлено ілюстрації.

[ur=http://ogo.ua/articles/view/2015-11-03/69148.html]Відсутність дворівневих тестів та обов’язкова математика чи історія України – особливості ЗНО 2016
[/url]

Сервісу Яндекс.ЗНО два роки. Сьогодні на ньому доступні усі тести, підготовлені УЦОЯО за десять років проведення оцінювання. Це близько 200 варіантів і понад 7500 завдань із різних предметів. Сервіс також допомагає готуватися до державної підсумкової атестації — доступно 170 таких тестів.

Від запуску сервісу Яндекс.ЗНО користувачі з Рівненської області пройшли близько 105 тисяч тестів.

ЗНО з історії України: секрет високого балу [ПОРАДИ]

Під час підготовки до оцінювання 2014 року майже 5 тисяч користувачів із Рівного та області проходили тести на сервісі регулярно. 2015 року їх було близько 7 тисяч.

Протягом березня – червня 2015 року користувачі з Рівненської області задали у пошуку Яндекса щодо ЗНО близько 44 тисяч запитів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ