Ми у Facebook
01.12.2015, 11:00

З рівненського футбольного клубу «Верес» звільнили футболіста-хулігана

Ігор Носарєв (фото www.rivnepost.rv.ua)

Мова йде про захисника Ігоря Носарєва.
Носарєв вдарив у живіт одного із членів НК «Верес» - Сергія Романовського. Зробив це у присутності його дружини та ще чотирьох свідків. Це сталося вчора у концеренц-залі готелю «Мир» у Рівному після завершення засідання наглядової ради Народного клубу «Верес». Під час обговорення на засіданні ради причин відставки колишнього головного тренера команди Олега Луткова Сергій Романовський декількома репліками відповів на аргументи присутніх у залі футболістів, зокрема, і захисника Ігоря Носарєва. Це й спровокувало таку недостойну поведінку футболіста.

На Рівненщині визначилися всі збірні-фіналісти Чемпіонату області з футзалу

Постраждалий вже написав заяву до міліції, яка була офіційно зареєстрована.

Як рівняни прокоментували поразку Кличка у соцмережах

- Моя реакція є миттєвою і однозначною: така поведінка недопустима для гравців Народного Клубу, негідна справжнього чоловіка і є грубим порушенням умов контракту. Носарєва звільнено. Від імені Народного Клубу приношу свої вибачення перед Сергієм та його дружиною, - прокоментував інцидент президент НК "Верес" Олексій Хахльов.

Перший матч відбору Євро-2020 українська команда зіграє без глядачів


Нагадаємо, для Ігоря Носарєва подібний вчинок уже не перший у кар’єрі. Торік у матчі за Суперкубок області з футболу він вдарив в обличчя головного арбітра матчу.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)





На правах реклами