Ми у Facebook
01.12.2015, 21:00

У Рівному жінок вчитимуть розпалювати вогонь кохання

Із давніх-давен жінки цікавилися секретами кохання та зваблення, краси та молодості, шукали шляхи використання таємничих знань. Такі відомі історичні постаті, як Клеопатра, Жозефіна, Роксолана знали деякі таємниці, вміли володіти собою, чоловіком та Світом. У чому секрет?
Коханій жінці треба вміти володіти своїм тілом, знати, як приготувати магічний напій кохання з індійських трав. Вміти правильно використовувати подаровані природою аромати. Тільки тоді її коханий зможе у повній мірі пізнати її глибину та пристрасть.
Камасутра



 
Міжнародний центр розвитку Couple' S'ecrets запрошує вас взяти участь у тематичному заході "Розпали вогонь кохання...",  де вас навчать приготуванню дивовижного таємничого напою "Шоколадна   спокуса". Дізнаєтеся, що таке, насправді, афродизіаки та з чим їх їдять... Будемо відкрито говорити на тему жіночої зради. Варто чи ні? Відкриємо секрети приготування  до побачення, які використовують упродовж століть у Франції та Індії, щоб завжди залишатися бажаною, коханою та єдиною жінкою для свого чоловіка. Недаремно кажуть: "Чого хоче Жінка – того хоче Бог..."

Змінюючи себе, змінюй свою реальність... Відкривай свою жіночність, природний магнетизм, еротизм, будь водночас таємничою та близькою – все це ми будемо відкривати в енергетично-потужному місці, картинній галереї "Євро-Арт", у жіночому колі 12 грудня з 17:00...

Кожна учасниця заходу, окрім знань, отримає ексклюзивний подарунок від Міжнародного центру розвитку Couple' S'ecrets від якого її друга половинка буде в захваті.


Телефон центру розвитку Couple' S'ecrets:  
0961644235 – Яна ДОВМАТ





На правах реклами